Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Спомен от лятото!
Шест капачки от 6 изстрела на 16 м.с ФВБ 80 и ЖСБ RS 0,475 в 4,5мм.
От опора и без оптика.
Надявам се стрелбата ми да стане малко по-бърза-сега доста време отива за прицелване.Но няма как иначе: на това разстояние капачките изглеждат толкова дребни,че мъъничко да мръднеш и сачмата отива на вятъра! Естествено,не всички серии бяха така успешни като тази!Най-неприятно е когато успееш да удариш всички капачки,но точно накрая пропуснеш последната...
View attachment 117061
ТЪЙ КАТО КЛИПЪТ СЕ БЕ ИЗТРИЛ,РЕШИХ ОТНОВО ДА ГО ВЪЗСТАНОВЯ.
Я си карай така най добре!Иска ми се,но нямам възможност,пък и скъпа пушка требе после,ремарке....трябва и (Е)категирия.Идва ми в повече!
На първо място си вземи чашки с обла глава: може да пробваш JSB с маса 1.03 г.Дистанция: 30м с много лек вятър от седнало положение с една упора от предната страна на пушката.
Пушката е Kral Arms 5.5 N-05 S пружина , оптика Bushnell
Чашки: 5,5 H&N Excite Spike
Мъча се да ги докарам една в друга, но има откати от пружината и смятам, че това влияе, ако има как да подобря точността по някакъв начин?
Това ми е първото ВО, а за следващо съм се насочил към Diana Mauser AM-03 с газово бутало по препоръка на колега, смятам, че ще е по-добре.
30м и 60м с 300/С по 6 изстрела,Вятър силен на пориви (ОТВРАТИТЕЛЕН),пушка СТРАХОТНА.Малко аматьорска стрелба,от капака на колата,нямам маса,стол,легло менгеме и т.н.т.
50м,с турската заготовка.
Първите две лоши групи с HN 21gr-275m/s
Хубавата група с HN-baracuda-18gr-295m/s
Голем кеффффф...
Здравей. Мерил ли си скорости при различните положения на колелцето където пуска въздуха ?Dreamline Classic 25 cal.