Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
E такова е,тунинг му викаме...кеф цена няма!Миро, аз не съм казал че не може, а че ще е доста трудно. Може да се постигнат тези неща, но в един момент се оказва че си преправил ремонтирал и подменил 2/3 от този пистолет, и се питаш "заслужава ли си?"
Няма нищо дословно , нито превод.Написал съм го със свои думи, не съм ги подбирал много много.А външен редуктор на бутилката е само опция -това е такъв свързан между фа речем 9 литрова бутилка и пушката.Цял свят англоговорящ ползва термина bell curve , ти ся реши, че не била камбанообразна.Аз не съм тук да търся кусури, ако материала е полезен някому добре , ако не здраве да е !Дословният превод си личи и не е от полза. Какво е "външен редуктор на бутилката"? "Камбанообразна форма" е много пресилено, защото даже не е дъговидна, а по-скоро мостообразна, и т.н..Та, написаното може да се разбере от няколко човека, които вече са минали по този път и за тях не се казва нищо ново. Новобранците нищо няма да разберат!