Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Дали е удачно да си я поръчам по куриер?Вземай Липърс 4х32 на 35 ярда, друг избор няма за без пари.
А монтажа който е в комплекта става ли, или да поръчвам отделно моноблок.
Колега закупи ли си оптика? Аз също притежавам Комета Феникс 400 GP и щях да си купувам оптика Gamo 6x40 която е с моноблок в комплект,но се оказа,че не може да а се захване за релсата. Ако си намерил подходяща моля за малко инфоКъсничко влизам в темата , ама ми е интересно закупи ли си отиката и откъде. И ако, каква е и доволен ли си от нея. Имам Комета 400 гп, ще ми бъде полезно, защото искам за нова година да си направя подарък оптика
Колега не става монтажа. Аз щях да си купувам такава и дори си оставих пушката в магазина да я прострелят след като я сложат,но ми се обадиха и казаха,че нестава. Ако си намерил подходяща моля да споделишURL="http://www.pushka.eu/product_info.htm?idarticles=750"]Оптика ГАМО 6x40 WR[/URL] дали е подходяща за комета 5.5 гп, предварително благодаря за мнението ви, помагайте.
Здравейте колеги , нов съм във форума , и в хобито , спрял съм се също като вас на комета и също се чуда каква да бъде оптиката , ако сте си закупили ще ви бъда благодарен ако споделите вашият избор .Вземи си моноблок задължително, има доста обяви в купува/продава, ако ти се спестява някой лев.