Скоро ще се види дали действат
Споделям мнението.Pezi_80 написа:Скоро ще се види дали действат
Здравей,
Не знам какво точно имаш предвид, но ако ще ползваш тези мюрета за примамка на точно тези птици - за мен е меко казано гавра с природата. Това са птици които и без това се срещат изключително рядко и не бих искал децата ми и децата на моите деца да ги гледат само на снимка или препарирани на някоя стена.
Дано си имал впредвид, да пазят от гризачи или както казва Макс за украса на градината.
Извинявам се на модераторите, че им създавам работа!!!
Няма да се сърдя ако кътнете мнението ми, но поне го оставете 1-2 дни
маняк си андро,браво!!само един мини джак спароу му липсва на кораба.а играчките на дани62 работят при мен успешно вече почти 3 години.andro_e написа:Ето какво правя когато не стрелям ,заглавието и темата са хубави,не ги затривайте!
Аз пък се занимавам с акваристика ,жалко ,че нямам фотоапарат да ви покажа 150л. аквариум.andro_e написа:Ето какво правя когато не стрелям ,заглавието и темата са хубави,не ги затривайте!
Аз пък се занимавам с акваристика ,жалко ,че нямам фотоапарат да ви покажа 150л. аквариум.
praetorian написа:Абе, Дани, тез кукумявки откъде ги набара?![]()
.Дай някакъв линк, плс.
![]()
ivodoc написа:Споделям мнението.
Видях темата още в момента на пускането и и умишлено изчаках, понеже е в дъра - бъра.
Лично не виждам смисъл от такава тема, но нека се изкажат и колегите.
Можеше да се пусне в аксесоари с линк за цена и производител , без излишни коментари, понеже не сме ловен форум.
Предложението ми е тази тема да се затрие , а снимката с необходимите атрибути към нея да бъде преместена и да не се коментира.