Djack
Редовен Потребител
Пробвай! Ще се изненадаш.Да ,ако е метър и половина, два .Инак 20,30 сантиметров не го вярвам да стане.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Пробвай! Ще се изненадаш.Да ,ако е метър и половина, два .Инак 20,30 сантиметров не го вярвам да стане.
Не знам, освен отворите на преградите да се разширяват към предната тапа, друго не виждам.Добре де, дори и така да е, като го гледам, дължината е същата, като на другите модератори, които се предлагат. Пак не разбирам, с какво е по-различен от тях.
То и в българия се продават огнестрелни супресори за намаляне на звука но за да го купиш трябва служба КОС да ти даде документ.Но незнам дали изобщо може да издадат такъв документ за въздушно оръжие.Нека ако някой от форума ако е питал или знае да каже.Колеги,попаднах на датски огнестрелни модератори Нилсен.Версията Фриц/ без
нахлузване/дали ще работи.Цените от сайта им са прилични.
Nielsen Sonic 45 Fritz - Nielsen Gun Parts
Front-mounted silencer for 6.5 x 55 - 9.3 x 62. Read more about weight, dimensions, maintenance and other recommendations in the tabs under the product - or in the banner at the top under "Instructions."nielsengunparts.com
Това какво означава? Дали ще е супресор, модератор или заглушител, функцията му е все една и съща! Различно може да е качеството и степента на заглушаване при всеки един от тях.Ако има вариант да се сложи заглушител то никой няма да си купи повече модератор.
С малката разлика че супресора/заглушителя трябва да охлади все още разширяващите се газове,да държи на малко по-голямо налягане(170 MPa .22 LR) от въздушните оръжия(25MPa max) и да не си променя структурата от високите температури.Това какво означава? Дали ще е супресор, модератор или заглушител, функцията му е все една и съща! Различно може да е качеството и степента на заглушаване при всеки един от тях.
Ето клипче човека се е потрудил и е снимал какво точно става след като излезе проектила от супресора и е изчислил че задържа и изхвърля газовете около 15 милисекунди.Снимал го е така че да се вижда налягането докато излиза проектила и газа.След което е снимал с термокамера.Нищо никъде не трябва да се охлажда. Идеята е да има голям обем след дулния срез, в който да се разшири и забави газа издухващ проектила. Без значение дали е от мощно ПЦП или огнестрелно. Колкото по-завихрен, толкова по-бавен. Охлаждането е вторичен ефект, който помага газа да намали обема си и да закъснее, ама не знам дали изобщо става с нужната скорост, за да се отрази на заглушаването. Колкото до дупките, колкото са по близки до калибъра, толкова е по ефективен модератора, супресора или заглушителя.
Аз съм ги гледал тези клипчета, а и сигурно повечето от колегите тук. Кое ти се стори по-различно или в противоречие на това което казах по-горе?Ето клипче човека се е потрудил и е снимал какво точно става след като излезе проектила от супресора и е изчислил че задържа и изхвърля газовете около 15 милисекунди.Снимал го е така че да се вижда налягането докато излиза проектила и газа.След което е снимал с термокамера.
Ето другото клипче в което снимат какво става вътре в експериментални супресори с прозрачна външна тръба.Забележи колко добре работи дизайна който показват на 03:30 мин.
KИмам ДониФл, само резбата не знам дали ще пасне за твоята пушка . Моят е с 1/2 unf, обади се, ако ти върши работа.
Kral Arms, мисля , че е 1/2Имам ДониФл, само резбата не знам дали ще пасне за твоята пушка . Моят е с 1/2 unf, обади се, ако ти върши работа.
Искам да е тихо.И моя е със същата резба. Този е https://www.krale.shop/eu/silencer-huggett-std-deluxe-1-2-unf/
Това още от първия пост го разбрах.Искам да е тихо.
На Никола модератора също има доста добри отзиви в нета.И моя е със същата резба. Този е https://www.krale.shop/eu/silencer-huggett-std-deluxe-1-2-unf/