Бенчрест Турнир гр. Пазарджик 04,05,2014г

• Автор на темата Автор на темата оги-пз
  • Начална Дата Начална Дата

оги-пз

Редовен Потребител
Събират се доста почивни дни и за това решихма да ви поканим на пролетен бенч.
Ще се стреля на 25м. до 16дж. и 50м. фак.
Мисля и една изненада да има ,но незнам колко хора ще се съберем ,и за това ще я издам малко преди мероприятието.
Турнирчето ще го направим на обичайното место.
Във старата тема е описано всичко необходимо ,само дето тука фака ще е на 50м. също и местоположението където ще се проведе мероприятието.
http://forum.airguns.bg/http://forum.airguns.bg/phpBB3/viewtopic.php?t=6

Ще има допълнителни състезания освен бенча и голяма(малка) награда.
Ще се радвам да се съберем повече народ ,за да ни бъде по весело. :cheers:

Re: Бенчрест Пазарджик 04,05,2014г

Там съм! :yes: :cheers:
А лятото съм аз,нали искаш бенч на плажа с преспиване,ама с тия маси малко ще е...абе ще видим! :cheers:

Ще трябва да постреляш на открито,само менгемето няма да е достатъчно /не се заяждам/,пазарджишкия вятър е кофти!

Да ви подсети за мероприятието и да кажа ,че е време вече да зопочнем да се организираме.
Стрелба в единия клас. 10лв
В двата класа общо 15лв.
Пак да кажа ,че ако хванем някой нарочно да прецаква мишените ще има дисклалификация.
Ако има желаещи за скара можем и нея да направим , ако няма достатъчно мераклий всеки да си носи нещо за ядене , че наблизо няма.
Ако има въпроси съм на разположение. :cheers:

Няма да мога да спретна допълнителгите благинки. Тях ще ги направя допълнително лятото.

оги-пз написа:
Да ви подсети за мероприятието и да кажа ,че е време вече да зопочнем да се организираме.
Стрелба в единия клас. 10лв
В двата класа общо 15лв.
Пак да кажа ,че ако хванем някой нарочно да прецаква мишените ще има дисклалификация.
Ако има желаещи за скара можем и нея да направим , ако няма достатъчно мераклий всеки да си носи нещо за ядене , че наблизо няма.
Ако има въпроси съм на разположение. :cheers:

Няма да мога да спретна допълнителгите благинки. Тях ще ги направя допълнително лятото.
Какво се има предвид: прецакване на мишените?

Масичките и стойките за пушки от участниците ли се осигуряват, или от организаторите?

aandreev написа:
Масичките и стойките за пушки от участниците ли се осигуряват, или от организаторите?
По принцип Огнян ги носи масите и столовете,но ако си имаш твоя маса нямаш проблеми да си участваш с нея,рестове и заешките уши си ги носим ние,но ако нямаш,никакъв проблем да ти осигурим. :cheers:

Столове ,маси ,стойки за мишените ние си усигуряваме. От вас се иска да си носите рестове и заешки уши , но по принцип повечето носят и ,който няма ползва чужди.Разрешени са двуноги чувалчета с пясък или ориз , само не разрешаваме предна и задна упора на са свързани.

оги-пз написа:
Столове ,маси ,стойки за мишените ние си усигуряваме. От вас се иска да си носите рестове и заешки уши , но по принцип повечето носят и ,който няма ползва чужди.Разрешени са двуноги чувалчета с пясък или ориз , само не разрешаваме предна и задна упора на са свързани.
T.e. не може стойката да е от тип "кръстачка" ?

И аз ще дойда! Ще играя в неограничения клас а в 25м ще се пусна ако има място с FWB 300SU.

Има вариант за скара на место или мога да пекна едно прасенце ,ако има желаещи.Мислех за агнешко ,но сега по празниците ядохме и ми се вижда по-добре едно прасенце да хапнем.
Ще дойде макс по 15 лв на човек ако сме 10 тина желаещите ,ако сме повече може и 2 бр. :rambo: :rambo: :rambo:

Ако има желаещи за скара можем и нея да направим , ако няма достатъчно мераклий всеки да си носи нещо за ядене
Има вариант за скара на место или мога да пекна едно прасенце ,ако има желаещи

Сякаш скарата ще е най добре като предния път, всеки да заяви предварително какво ще иска (пържола, кюфтета, кебапчета) и по колко броя за да не остават артък или пък да не стигнат пък ако се съберат желаещи за прасенце то да бъде като екстра.

Дъжд няма да ни плаши утре отивам да гледам едно хале да видя дали ще стане за нашата цел.

Не е ли време за преброяване!
Нещо и за някакво прасенце се шушкаше :question:
То дъжда няма да ни подмине, ама поне да запълним приятно времето освен с раздумки и с нещо цър-пър.

Аз и Беров пътуваме тая вечер /сутринта/ 2:00ч или 2:30ч.Смятам там да сме към 7:00-8:00ч след това кафенце, и Оги да ни закара до хотела. :cheers:

Утре ще купувам мръвки ако някой иска да казва. За прасе е вече късно сама пържоли и кебапи :cheers:

Back
Нагоре