Бенчрест, Бургас, 20-21 март 2010

братушка

Редовен Потребител
Поканени сме да вземем участие в състезание по Бенчрест в Бургас на 20-21 март 2010г.
Състезание засега се организира като за .22LR, но организаторите ни поканиха и ако ще има участие от наша страна ще организират отделен клас за пневматиката.

Повече информация ето тук:
http://www.thegunman-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3597

Тюх, да го бяха направили през юни до септември, за да го съчетаеме с посещение на плажа :P

s73r01d написа:
Хохо, аз съм в кюпа. Ще ида, пък ако трябва с флоберките ще се състезавам.
Няма да стане - правят за нас отделен клас.
Но пак ще е много интересно да сравним нашите резултати с тези на флоберките.
Отдавна мечтая за такава възможност и няма да я изпусна.

Няма ли при нас юнаци да покажем какво можем ? ! ? !

Има майстори! Примерно Гената, но той до състезанието вече ще е продал Валтера и ще ни изложи със Суматрата :-X
Има и още един майстор, но няма да го споменавам, защото вече се има за дърт за ходене по състезания :yes:

:)Хей ,млади момко не се "базикай" със старците ;)Забрави ли,че съм от Бургас.Ще ми бъде особено приятно да проверим какво можем двамата >:(

njatanasow написа:
:)Хей ,млади момко не се "базикай" със старците ;)Забрави ли,че съм от Бургас.Ще ми бъде особено приятно да проверим какво можем двамата >:(
Eeee, аз нарочно не те издадох, но ти сам скочи в трапа.
Сега като си от Бургас и нямаш оправдание че няма да участваш, ще трябва да отсрамиш пневматиците на състезанието и най-вече на "специалните мишени" ;)
Регламента го знаеш:
5 изстрела, 5 отрязани карти от 50 метра
dsc00595k.jpg

dsc00596nd.jpg

;)
dsc00597b.jpg

На "ножа" може и да не играеш.
Ще ти изпратя 10 колоди с карти , за да тренираш. :cheers:

Никой май не е опитал просто да го направи с РСР на 50м, че да казваме че не става.
Иначе виждал съм на клипове да правят този номер с пневматика, но на по-малки дистанции. Но там въпросът беше не да се мъчат да го улучат, а гарантирано да не пропускат за да снимат на забавен каданс.

Таман в Бургас ще го изтестване, ако не и по-рано :) Само да се постопли малко :)

@братушка чакаме инфо какви са им правилата - какво ще стреляме: 50м за група 7х5 , 5х5; BR-50 или нещо друго? Двата дена ли ще стреляме или само неделя? Също така и как ще става записването при теб и ти да дадеш списъка?...............

Не съм разпитвал за програмата, каквото знам е от тяхната тема. Аз съм само "информационен посредник" :)
Ние ще стреляме същото, което и огнестрелчици, всичко е на 50м, само ще имаме отделно класиране.
Което ще рече за група 3х5 и една мишена БР50 за точки (25 изстрела за 25мин) в задължителната програма. А какво точно ще има после в "мастер класа" ще видим. Следете "онази" тема по въпроса.

Заявките пращайте на организатора по ЛС във форума на ГънМен или по и-мейла на "kdb1 @ abv . bg".
В заявката посочете имената си и с какво ще стреляте: пневматика или флоберка.

Могат да ни организират резервация в приемлив хотел, но този въпрос още не съм уточнявал подробно.
Но сигурно можем и ние да го решим за нас си отделно - виждам, че има бургазлии между нас.

@братушка знае ли се кой ден какво ще се стреля и от колко часа? Върти ми се една идея свързана с голямо пътуване и голямо :rambo: :cheers:

Програмата още я доуточнявам , но състезанието ще е в събота , към 8-9ч. най късно записване , така че до към 10ч. при всички случай да сме почнали стрелби. Общо взето организацията ще гледаме да я направим по стегната , понеже се очертава цял ден нон-стоп стрелба , и ако се замоткаме някъде , може да не стигне времето.
Има условия , и могат да се пуснат до 9 участника наведнъж да стрелят.

http://www.thegunman-bg.com/forum/viewt ... 3052#53052

Въпрос към тези, които ще ходят там: ще правим ли някаква организация за централизирано настаняване?

Огнестрелчици като цяло ще се настаняват самосиндикално. Имат планове за общ купон след стрелбите, но всеки сам се настанява за спането както може.

:dance: :dance: :dance: Вероятно ще има Пловдивска група и в Бургас !
Сега проучваме условията и таксите и сроковете . Ако организираме евтино спане , ще е супер . Съфорумците от Бургас могат ли да измислят нещо ?
Кой друг ще ходи - София , Варна (начело с новия модератор ) , В.Търново, Русе , Монтана , Ямбол , Сопот , Ст. Загора , ... , ... ?

Back
Нагоре