Бенчрест, Бургас, 20-21 март 2010

njatanasow

Редовен Потребител
Драги колеги!
Аз съм сравнително нов във форума,и не съм стрелял в състезателни условия досега.Прерових писаното във форума и не намерих нищо за сравняващо състезание между пневматики и огнестрелки.Неразбирам защо не се възползвате от дадената ви възможност.Вярно е че сме отдалечени от почти всички райони,но едва ли това би Ви спряло.За жалост Бургаската група е една(нямам думи) и няма авторитет като например....по добре да не казвам че някой може да се засегне че не е споменат първи.Състезанието което се организира по същото време е много добро,но не е уникално.Моля само да не се засягате,но е така.Аз не съм от организаторите,но като Бургазлия щеше да ми е много приятно да ви посрешнем(и запознаем ;) )на наша територия.В крайна сметка избора си е Ваш.
Поздрави от Бургас
 
A

Anonymous

Гост
Не знем за другите,но за сега твърдо сме при вас."Хлапето" ако нее на работа и той се е заканил да идва.За момента с "анди" пътуваме.Може би ще тръгнем рано и сутринта ще сме там,но твърдо ни записваите за участие.

Миша стягай пушките да покажем какво могат и духалките ни. ;)
 

братушка

Редовен Потребител
Стягам, стягам... :)
На първо четене в колата ми ще има 3-ма души.
Тишо, ама ти жена си няма ли вземеш? Че моята този път не само ще присъства, но и ще стреля :cool:
 

Sisi

Потребител
Миша, ще бъда на линия. За къде сте мъжете без нас? Ще участваме и ние (жените), за да имате оправдание ако се изложите :lol:
 

njatanasow

Редовен Потребител
До всички колеги които ще участват или само ще присъстват на състезанието в Бургас на 20-21.03.2010г.
Днес се запознах с колегата който организира мероприятието,и останах много доволен защото разбрах че състезание от в този вид се провежда за първи път.Това значи че ще е трудно и за тези които стелят и с флоберките.Специалните мишени ще са 5 бр. до колкото разбрах.Направихме си труда да пообиколим хотелите в Бургас ,цените са от 40 и нещо до 60 лв. за стая с 2легла,само в АТЛАНТИК успяхме да договорим 22,5лв.( за двойка)Цената е за група над 15 човека.Няма телевизор и хладилник но ......нямат конкуренция в цената.Мога да напиша телефона им или аз да ви направя резервацията,въпроса е за кои дни.Дали за 19-20.03 или20-21.03.Състезанието започва в 10.00ч. на 20-21.03.Нямам опит в организиране на мероприятия от този тип,затова моля за помощ ;)
Може и в Л.С. и в скайп njatanasow,както е на тел.0897871938 кой как иска.
Поздрави!
 

andi

Редовен Потребител
Това е с пцп
 

Attachments

  • Изображение034.jpg
    Изображение034.jpg
    248.7 KB · Прегледи: 134

njatanasow

Редовен Потребител
andi написа:
Малко пояснение към снимката.
След като скъса кордата и спука балона със първия изтрел с втория скъса главата на мухата.Стрелеца е Киро организатора на състезанието а пушката е моя Валтер Доминатор.Утехата за мен беше че с два изтрела срязах две карти(толкова ми се полагаха)другите бяха за Киро ( 2 )и един негов приятел ( 1 ).те стреляха с фловерки .Стрелбата се проведе при обилен снеговалеж на 50 м.
Та колеги пневматици и за нас има голям шанс.
П.П. Linx Пращай обещаните карти :mad:
Поздрави от заснежения Бургас
 

andi

Редовен Потребител
njatanasow , маи не трябваше да издаваш всичко . Трябваше да остане интригата . Сега страхът ще полази дори и тези от нас , които сме се навили да идваме :D
Изведъж всички ще са заети на 20-21 , а и полетите до Бургас ще са отменени ;) ;) ;)
 

njatanasow

Редовен Потребител
Анди, страхът го разбирам,но недоверието и иронията с която се посрещат успехите на някой ,не го разбирам . ;)
 
A

Anonymous

Гост
Аз успях да уцеля това от 10 м.Вярно ,че е в газето ,но уцелването си важи. ;)
 

Attachments

  • 300px-Elephant_near_ndutu.jpg
    300px-Elephant_near_ndutu.jpg
    23.7 KB · Прегледи: 51

njatanasow

Редовен Потребител
Браво наборе ,ще направя предложение да има и такава мишена в действителни размери
Поздрави ;)
 

s73r01d

Потребител
А знаем ли окончателно дали ще се делим на огнестрелно/пневматика или всички в кюпа (по-добрия вариант)?
 

poacher

Потребител
Победителите в крайното класиране от всеки клас (Пневматика , Ловен/Варминт и Спортен ) получават медали и се класират за стрелбата в "Майсторски клас" която ще бъде на 21 март(неделя)
Победителят в "Майсторски клас" печели "Купа Бургас" ...и разбира се уважението на останалите състезатели.
Деленето на класове изглежда е само в първи кръг. След това всички в кюпа.
Успех!
 

njatanasow

Редовен Потребител
До колкото разбрах от организатора ,въздушните са си отделно от началото до края,Независимо че упражненията са едни и същи.Както и медалите са отделно.Незнам само защо няма заявки.Да не би andi да излезе прав :D
 

valens1968

Редовен Потребител
ФТДМ
poacher написа:
Деленето на класове изглежда е само в първи кръг. След това всички в кюпа.
Успех!

В "Майсторски клас" отиват само медалистите от първите две задължителни упражнения тоест 9 човека . Тука идва въпроса с неравнопоставеноста между различните класове оръжия ....но това иде само за да ни покаже че живота е гаден и борбата никога не е честна . Най- справедливо щеше да е ако имаше три купи за всеки от класовете , така в "Майсторския клас" щяха да се борят равностойни оръжия , но вече е твърде късно , може би другия път ще е така. Но пък шоуто ще е още по голямо ако някой с въздухарка или обикновена ловна пушка победи някой от спортния клас флоберки и вземе купата .
Що се отнася до броя изстрели в "Кордата" , нарочно не ги споменах понеже не бях решил , поради горните съображения. Но сега си мисля че ще е най-справедлив следния вариянт:

-клас Пневматика - има право на 3 изстрела по кордата и 2 изстрела по мухата
-клас Ловни/Варминт - има право на 2 изстрела по кордата и 1 изстрел по мухата
-клас Спортни - има право на 1 изстрел по кордата и 1 изстртел по мухата

Само мога да добавя че таксата за участи може би ще е 10лв.

Просто следете темата редовно.
http://www.thegunman-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3597&postdays=0&postorder=asc&start=30&sid=d89e378a2b77df9a1c781d214150c6f0
 

andi

Редовен Потребител
От Пловдив сме 5ма с пневматично и 2ма с 22лр ( за които знам де )
В това време ще ходим без тренировки , за олипийския принцип .
Ще се видим в Бургас ^-^ :rambo: :cheers:
 

njatanasow

Редовен Потребител
Колеги,вече има девет заявки за участие от които две са на дами.Най голямата група е от Пловдив пет човека (от пневматиците,отделно има и флобирки)Имаше и други кандидати но явно още се двоумят дано не стане късно като се решат ;)
Поздрави от Бургас!
 

Milen

Потребител
Колеги понеже и аз ще участвам за да защитя честта на Бургас имам предложение. Да се даде награда за най-слаб стрелец! Това е единствения начин и аз да се изявя!
 
Нагоре