Бедствия и аварии

• Автор на темата Автор на темата Niki
  • Начална Дата Начална Дата
Нищо не разбирате, ееейй :DНе е важно улиците да са на асфалт, важно е фактурите да са платени, а държавата ги плаща - или навреме, или предварително. Дай боже всекиму такива клиенти !

Елхови лес? Бил съм в бунгалото от втората снимка преди години. Толкова много ни хареса, че ходехме няколко години поред, даже в някои години и по два пъти. Компанията се разпадна и вече не ходим там! :(
Хубаво да си изкарате там! :cheers:

Последна промяна:
Хубав сняг падна и принас. Всъщност не спира да вали и го дават така и утре. От вчерашното чистене няма и помен. Днес не личеше че съм ринал. Имаше нови 30-40см.
Не се оплаквам. Имам хубаво вино. Разтривам лопатата и така.

Attachments

• 1739875729842.jpg
    1739875729842.jpg
    593.9 KB · Прегледи: 67
Ууу, че хубава зима. Разкош...
Бабичките някога казваха, че това е здраво време.
А ние сега само хленчим, Ами то много сняг, общината не почистила, не знам още какво си измисляме.
Зимата има сняг, лятото - жега.
Прекрасна зимна приказка...
Една прабаба разказваше някога преди 40 години, дефакто е било преди около 70 от сега, че е пращала децата на училище сутрин, като им е правила попарка с червено винце и чай, точно в такова време - сняг, виелица, ама никой не е загинал от това

Последна промяна:
Че то и по наше време си имаше нормална зима. Помня, 1974 г. в Карлово, точно на днешния ден -18.02 трябваше да ходя до училището на репетиция на духовата училищна музика(имаше тогава такива работи в НУ В. Коларов) . Училището е на около километър от вкъщи, аз тогава да съм бил метър и чуперек, в сняг до кръста и правех нагоре пъртина.... За да ида и надуя алтхорната с почервенели от студ ръце, мокър до кръста, ама кефещ се от мисълта, че на връщане по ул. Ал. Стамболийски е нанадолнище 600 м и ще ги взема за секунди, върху найлона, който си носех в джоба.........А тъй като движението на автомобили клонеше към 0,01 коли на час, особено по стръмните, утъпкани снежни улици , заледени отгоре, май 2 пъти се връщах до училището.........

Последна промяна:
И ние бедствахме. Снега беше 3-4 пръста. Наваля си без НИКАКЪВ вятър.Тръгвам за Бургас. Пътищата в село-чисти. Излизам от село и пътищата пак чисти. Времето меко,снега се топи... Стигам до детелината и о ужас! Магистралата затворена!!! Сигурно чакаха да напече още малко и никаквия сняг да се разтопи нацяло! :rambo:
12 часа на обяд става това!

Последна промяна:
Откак се помня, всяка зима ги изненадва времето тези идиоти. Като че ли са очаквали пясъчни бури, пък то заваляло сняг.
Сега е модерно да си ляв и зелен. Да чакаш природата да си свърши работата и да се оправдаваш, че оная не ебава.

Back
Нагоре