Бедствия и аварии

• Автор на темата Автор на темата Niki
  • Начална Дата Начална Дата
Нищо не разбирате, ееейй :DНе е важно улиците да са на асфалт, важно е фактурите да са платени, а държавата ги плаща - или навреме, или предварително. Дай боже всекиму такива клиенти !

Елхови лес? Бил съм в бунгалото от втората снимка преди години. Толкова много ни хареса, че ходехме няколко години поред, даже в някои години и по два пъти. Компанията се разпадна и вече не ходим там! :(
Хубаво да си изкарате там! :cheers:

Последна промяна:
Хубав сняг падна и принас. Всъщност не спира да вали и го дават така и утре. От вчерашното чистене няма и помен. Днес не личеше че съм ринал. Имаше нови 30-40см.
Не се оплаквам. Имам хубаво вино. Разтривам лопатата и така.

Attachments

• 1739875729842.jpg
    1739875729842.jpg
    593.9 KB · Прегледи: 67
Ууу, че хубава зима. Разкош...
Бабичките някога казваха, че това е здраво време.
А ние сега само хленчим, Ами то много сняг, общината не почистила, не знам още какво си измисляме.
Зимата има сняг, лятото - жега.
Прекрасна зимна приказка...
Една прабаба разказваше някога преди 40 години, дефакто е било преди около 70 от сега, че е пращала децата на училище сутрин, като им е правила попарка с червено винце и чай, точно в такова време - сняг, виелица, ама никой не е загинал от това

Последна промяна:
Че то и по наше време си имаше нормална зима. Помня, 1974 г. в Карлово, точно на днешния ден -18.02 трябваше да ходя до училището на репетиция на духовата училищна музика(имаше тогава такива работи в НУ В. Коларов) . Училището е на около километър от вкъщи, аз тогава да съм бил метър и чуперек, в сняг до кръста и правех нагоре пъртина.... За да ида и надуя алтхорната с почервенели от студ ръце, мокър до кръста, ама кефещ се от мисълта, че на връщане по ул. Ал. Стамболийски е нанадолнище 600 м и ще ги взема за секунди, върху найлона, който си носех в джоба.........А тъй като движението на автомобили клонеше към 0,01 коли на час, особено по стръмните, утъпкани снежни улици , заледени отгоре, май 2 пъти се връщах до училището.........

Последна промяна:
И ние бедствахме. Снега беше 3-4 пръста. Наваля си без НИКАКЪВ вятър.Тръгвам за Бургас. Пътищата в село-чисти. Излизам от село и пътищата пак чисти. Времето меко,снега се топи... Стигам до детелината и о ужас! Магистралата затворена!!! Сигурно чакаха да напече още малко и никаквия сняг да се разтопи нацяло! :rambo:
12 часа на обяд става това!

Последна промяна:
Откак се помня, всяка зима ги изненадва времето тези идиоти. Като че ли са очаквали пясъчни бури, пък то заваляло сняг.
Сега е модерно да си ляв и зелен. Да чакаш природата да си свърши работата и да се оправдаваш, че оная не ебава.

Трети ден в София вали?Как е по морето,че тия дни ще го посетя?

Доста шарено. При нас още не е капнала капка. На 15 километра е било порй.

В Бургас имаме СО2 щит и такива аномалии като дъжд са рядкост :cool:

На 02.06. съм на С.бряг та си поръчвам хубаво време,ако наблизо има стрелци да се включват,почваме в 05.00ч

То и аз би трябвало от 1 юни да съм на К. и Елена, че оттогава ми тече плащането,
ама като гледам какъв е студ, едва ли ще отида точно на датата.
Миналото лято го започнах на 11 юни и беше вече достатъчно горещо, за да кара хората на плажа да се завират под чадърите.
Но няма значение.
Нали ще се оправи някога.
Все пак до средата на септември имам 100+ дена.

Back
Нагоре