Бедствия и аварии

• Автор на темата Автор на темата Niki
  • Начална Дата Начална Дата
Днес минах преглед,оня ден в прованса не.Кви са тия стойности,СО2 и т.н.???Може би щото пункта бе близо до Витоша и планинските ветрове играят роля или защото днес ято черни щъркели са били забелязани във Варненското езеро

Днес Нивичката мина безпроблемно преглед. В началото на месеца и Ситроена,ама той е печка,а там драми няма.

По новините казаха как се правел номера с прегледите.
На по-старите бензинови коли трябвало да се налее бензин 100 октана и минаваш, с 95 ъ ъъъъъ, не минаваш. :p

Бензин, иначе 84лв

Някой нощува ли на Тракия или Хемус??

На нас ни се размина нощуването , добре че на 2тия час в тапата се отбихме на Ихтиман и минахме през Костенец и Белово.

Август... сняг ... Изненада... :rolleyes: ... па колко да е изненада?
Декември... края на Декември... сняг... е туй си е Изненада:wall:... изненадани са еднакво и фирмите за почистване /пара там се превежда и със сняг и без сняг/ и толкова също са изненадани шофьорите и домакините най вече с летните галоши.

Яко, яко, 5 см! Хайде стегнете се! Народът е казал: Дебел сняг, дебел комат! А сега какво? Падне 5, 10, 20, 30 см сняг и ето ти бедствие! Ако улиците не са изчистени до черно- бедствие! Ако не можем да си караме колите зимата с летните гуми - бедствие!
Като малък ме пращаха в Батак при баба ми за ваканциите, имаше по два метра сняг и нямаше бедствие, имаше зима! И кеф! И пързалки!
Снегът е хубаво нещо! Красиво! Наслаждавайте му се!

Ще се изпоблъскат, защото не са готови. Тръгвал съм на път с две гуми с вериги на багажника, сменял съм ги при минус 10 градуса и пак съм стигал ( с москвича). Ако успеехме да се докопаме до две видинки, бяхме щастливи Сега караме повечето джипове и пак се оплакваме.

Back
Нагоре