Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
ivofox написа:Днес пак пострелях за съжаление бях сам
Мишените са на 38м.(хартиените)
ivofox написа:А ако има желаищи може да постреляме заедно
но ми казаха че имало разлика когато се стреля по въртележки и когато се стреля по мишените за ФТ таргета които са с убойна зона
6. МИШЕНИ
6.1. Мишените, които се използват в състезанията по фийлд таргет са падащи, с кръгла убойна зона. Мишените трябва да падат само при попадение в убойната зона. Корпусът на мишената и убойната зона следва да са боядисани в различни контрастиращи цветове (например - черно и жълто).
6.2. Мишените следва да бъдат разположени по начин, който да позволява убойните зони да се виждат изцяло поне от едно от положенията за стрелба. Основата на мишената следва да се разполага хоризонтално. Лицевата част на мишената следва да е разположена перпендикулярно на посоката на стрелба.
6.3. Допускат се следните размери на убойните зони на мишените: 15 мм., 25 мм., 40 мм. Мишени с убойна зона 15 мм се разполагат на разстояние до 15 метра, мишени с убойна зона 25 мм. се разполагат на разстояние до 35 метра (при стрелба от задължително положение – до 25 метра). Броят на мишените с ограничители в рамките на трасето не бива да надвишава 50 % от общия брой на мишените.
6.4. Преди състезанието Главният съдия проверява изправното действие на мишените, с по два изстрела в убойната зона, и два извън нея, на максималното за съответната мишена разстояние. Това не се отнася за ФТ мишени, които са фабрично изработени.
Една мишена съм поръчал идеята ми е следната ще е поставям на различни дистанции всеки пат(примерно стрелям 5 пати след това е места на друго разстояние и пак 5 пати после на друго) иначе като са си на едно и също место човек свиква с тях и после като се преместят малко и се почват грешките(това е мое наблюдение може да не е така).