Да напиша и аз два реда. За съжаление и на това международно състезание каръка си каза тежката дума при мен. Оказа се, че маншета ми е заминал геройски, и особено 2-я ден вече нещата се влошиха доста, и не знаех какво се случва, и къде да се целя, че да мога да сваля нещо, защото ту пропадаха попаденията ту отиваха където трябва. Първия ден имаше наченки на проблем пак, но си рекох, че в мен са грешките и нещо не правя може би аз, а уж бях спокоен, дори след старт с 5 пропуска не се стресирах кой знае колко, и запазих самообладание та пак свалих 30 мишени. След края на 2-я ден благодарение на Симо, който говори с колеги пружинкаджии от Литва сменихме проблемния маншет с нов, които ми го подариха и не искаха нищо за което един ден ще трябва да измисля нещо аз да им се отблагодаря, за момента ми иде на акъла една троянска сливова да им подаря
И тъкмо си виках, въпреки че няма вече шанс да направя добро класиране, третия ден ще направя един хубав резултат поне да се поотсрамя се оказа, че отменят 3-я кръг. Съдба, просто не ми е било писано приемам си нещата такива каквито са си и продължавам напред, съжалението не би ми било от полза, и гледам единствено от към хубавата страна......имаме 2-ма медалисти, който ни зарадваха много (не мога да опиша радостта която изпитах когато разбрах с какви резултати саи на какви места) , бяхме страхотна компания и си изкарахме весело, порадвахме се на едно страхотно трасе направено от Поляците за което само респект, и видяхме едни страхотни резултати, които си мислехме в началото, че няма да се постигнат лесно. Поляците като цяло, миля че направиха много добра организация и шоу, особено на откриването, и добре се позабавлявахме. Та пътуването ми до Полша бе пълно с емоции и ще се радвам да имам пак възможност един ден да отидем пак толкова голяма група (защо не и по-голяма) на международно състезание, и аз да съм сред тях, и вярвам, че ще показваме и още по-добри резултати
Още веднъж честито на Надя и Павел
ПП: Да добавя още малко. Изключително позитивно е, че ФТ в България набира все повече сила и резултатите в вътрешното първенство и на Световното го показват. Бих дал няколко примера: Надя с изключителния си успех и резултат втория ден, Влади с най високия си резултат който е правил и мисля,че това само ще му даде уверености и ще се подобрява, Любо (адашчето) също много добър резултат и един от хората с огромен прогрес за много малко време, Део също показа страхотна форма и мисля, че може да покаже много повече и ще го покаже. Старите пушки малко не бяха доволни от себе си, но не винаги спори стрелбата момчета,вие даже трябва да го знаете най-добре и в никакъв случай не унивайте, ще се докажете уверен съм !