WFTC 2018 Полша

Максималния срок на Удостоверението е 2 месеца. На картата е 1 година.
Застраховка за пътуване в чужбина също не е излишна обаче.

Последна промяна:
Финалната калкулация:
блуза с яка: 29 бр.x 26.00 лв = 754.00 лв
блуза с цип 6 бр.x 23.00 лв = 138.00 лв
блуза с бие 13 бр.x 18.00 лв = 234.00 лв
дигитализиране, наливане на дизайни в кройки: 60.00 лв
общо: 1186.00 лв.
капаро:-400.00 лв.
остава за плащане: 786.00 лв.
цените са без ДДС.
Нека всеки си сметне неговата поръчка, като към цената на всяка бройка добави 1,20 лв от общите разходи. Демек цените стават:
блуза с яка: 27.20 лв/ бр.
блуза с цип: 24.20 лв/ бр.
блуза с бие: 19.20 лв/ бр.
Който има желание да участва и в подаръка за тениската на JSB, да прибави още 2 лв.
Ще Ви помоля, да дадете парите на Ицко, който ще има ангажимента и да направи списъка.
Предполагам, че никой няма против, цените да си останат без ДДС.
Който няма да идва там, ще се договорим по-късно как ще прати парите, дали с наложен по Еконт или по банка.
Аз участвам и в още един подарък, за който може да попитате лично Божо на състезанието в София, и ако има желаещи и за него, да се включат също пропорционално.
Днес Ицо ще вземе "пилотната" серия 3 тениски за тези които ще ходят на Европейското, та ще може и останалите да видят изпълнението, материята, качеството на Бонсови поляни.
Относно ветровките:
предложението е за два варианта плат - български, леко промазан, със сублимиран печат(цена към 68 лв) и вносен материал, дишащ, също със сублимиран печат (цена 80 лв). Дизайн, засега могат да изпълнят само подобен на тениските.

Attachments

• Field Target Club vetrovka-01.jpg
    Field Target Club vetrovka-01.jpg
    1.3 MB · Прегледи: 60
Последна промяна:
Довечера ще взимам тениските.
Който ще иска по Еконт да му ги пращам, да ми пише на лични къде и кога.
Който не ги бърза, може и след 2 седмици на сътезанието в София. Аз не съм сигурен още кой от дните ще мога да дойда, но все ще се намери по кой да ги пратя, ако не идвам.

Винетки:
Румъния:
7 дневна - 3 €, месечна - 7 €
Май на всички може да не ни стигне седмичната и да се наложи на връщане да се купува пак или направо месечна.
Унгария:
10 дневна - към 10 €
Словакия:
10 дневна -10 €
Чехия:
10 дневна - към 11,5 €
Полша:
няма винетка, има платени участъци на магистралите(като в Сърбия или Гърция).
Които няма да тръгват ден по-рано за "екскурзия" до Чешко, няма смисъл да навлизат към Бърно. Ще е през ноща минаването през Чехия. Има 2 варианта, да се спести чешка винетка:
безрисков: от Братислава се хваща магистралата към Жилина и се минава през Чадча към Чехия и се стига до Бохумин (не по магистрали). След това се влиза в Полша по второстепенен път(не по магистралата).
Рисков: -същото, но от Бохумин се качваш за 5-6 км на магистралата и влизаш по нея в Полша.
Като подвариант на първия - да се прецепят Унгария и Словакия "през кръста"(демек да не се ходи до Братислава) за към Чадча.
Ето оптималния по време и километри маршрут за тръгване от София. Не се губи време или километри и се пътува спокойно.

https://www.google.bg/maps/dir/42.7...a8eed!2m2!1d18.3812826!2d49.9031011!3e0?hl=bg

Последна промяна:
Да. Аз съм със Саймън Еърс първия ден, Румбата с Анди Калпин. На една ръка пред мен ще е Факетето. Ще обсъдим тънкостите на 3D принтирането. :D

Последна промяна:
Браво момчета! Браво Наде! Павката в момента е 3-ти в света заедно с Jack Harris, отборно България е на 4-то място пред Русия, Италия, Уелс... Успех утре! Стискаме палци!

Браво на Надето :winner::winner::winner::winner::winner::winner:

Уникална стрелба... 44 точки!!! За втория кръг тя е на първо място при дамите!!! Браво на Павката - страхотно представяне! Даже Fekete-Móró, Andy Calpin и Jack Harris са след него! Браво на всички Вас момчета!!! Показахте им какво значи да се състезаваш за БЪЛГАРИЯ!!! Поклон!

Back
Нагоре