NarMag.eu - нов магазин въздушно оръжие

Koko

Потребител
Здравейте, Колеги!

Нашето любимо хоби - въздушното оръжие, навлезе така бързо в моят живот и ме отвори към много нови предизвикателства и емоции, донесе ми много нови запознанства със стойностни хора и нови приятели, с които преживях незабравими моменти. Всичко това ме доведе до проучването и реализацията на онлайн магазин, предлагащ основните необходими елементи, за всяка една ПЦП въздушна пушка.

Целта на магазина е да бъде лесен и интуитивен за пазаруване, да предлага само качествена стока на атрактивни цени. Надявам се това да бъде началото, което ще доведе до все по-подготвени, оборудвани и доволни хора след себе си, за да може този спорт да става все по-атрактивен и по-достъпен за всеки от нас.

Ще се радвам на всякакви препоръки и мнения от ваша страна така, че това да доведе до един по-добър цялостен продукт.

https://narmag.eu/

3d-logo-2.png

Добави и термошлаух от този модел който слагаме на шрауда и бутилките.

I just found this on AliExpress:
BGN5.32 | 1/3/5Pcs Non Slip Heat Shrink Tube Fishing Rod Wrap 15 18 20 22 25 28 30 35 40 45 50mm Handle Insulated Protect Waterproof Cover

Последна промяна:
Благодаря! Дано привлечем все повече нови хора към хобито.
Има какво да се желае за стока в магазина, но трябва да мине малко време. Компресори са едни от най-важните за първа необходимост заедно с бутилките според мен.

Благодаря! Дано привлечем все повече нови хора към хобито.
Има какво да се желае за стока в магазина, но трябва да мине малко време. Компресори са едни от най-важните за първа необходимост заедно с бутилките според мен.
Имай впредвид, че компресорите от китай са малко нож с две остриета. Като магазин си задължен да даваш гаранция по закон. Казвам от личен опит. Скоро изобщо няма да продавам едноцилиндровите компресори. От 150 броя, които съм пуснал тази година, около 30 са дефектирали в първите 3 месеца, иначе казано 2 на всеки 10. :)

До сега не съм виждал магазин за ПЦП в които да има всичко за ПЦП. Дано този да бъде такъв. Компресорите и бутилките са важни но трябват и качествени О пръстени,пружинки,монтажи за оптики,двуноги ,столчета,обурудване за FT стрелци и много други.
Успех!

Пълните ли бутилките с въздух и имате ли физически магазин
Няма физически магазин и ще остане само онлайн пазаруване.
Пълненето на въздух все още е проблем за София и не знам как никой още не се е наел да го предлага. Аз надали ще бъда :)

До сега не съм виждал магазин за ПЦП в които да има всичко за ПЦП. Дано този да бъде такъв. Компресорите и бутилките са важни но трябват и качествени О пръстени,пружинки,монтажи за оптики,двуноги ,столчета,обурудване за FT стрелци и много други.
Успех!

Прав си, винаги има какво да се желае и пазара става все по богат на продукти. Изброените неща са съществени и ще направя проучване за бъдещи поръчки. Благодаря!

Back
Нагоре