nikolai89
Редовен Потребител
Реших да го пробвам с по леки чашки.Развих пружината на ударника до край и се получи това.
Пробвай го така на мишена и ще останеш доволен, ще бъде по точен с теэи, от колкото с редиэайн
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Реших да го пробвам с по леки чашки.Развих пружината на ударника до край и се получи това.
Супер е гошеРеших да го пробвам с по леки чашки.Развих пружината на ударника до край и се получи това.
Тая пушка ме побъркаРеших да го пробвам с по леки чашки.Развих пружината на ударника до край и се получи това.
Гоше стреляй си с хеви то и да не ти пука казах ти че не са за подценяване!!! Даже сега на мен тея хареса ми харесват през деня ще ги видим на тъмно как саТая пушка ме побърка,ама ще я карам с редизайн по-вече мощност,джаули.Да ама не.Макар че наш колега веднъж ми каза по добре 3 джаула в окото отколкото 50 джаула в опашката
.Ама лакомията е .......Досега имаше мощност,но точността не беше добра никак.Днес реших да я пробвам с 1.175 гр.Много вятър имаше в Русе,не мога да наглася оптиката но по вечеря вятъра утихна.Ами......цевта си иска JSB 1.175 гр.,неще редизайн.Като за турска цев е добре.Хареса ми.
![]()
Хадес!!!Гоше стреляй си с хеви то и да не ти пука казах ти че не са за подценяване!!! Даже сега на мен тея хареса ми харесват през деня ще ги видим на тъмно как са![]()
Можеш ли да засилиш крал puncher breaсer чашки 2.2 до 300 мс. за 20 изтрела. цилиндъра е 280 куб .с калибъра е 5.5 ммИ дотиквач. А понякога се налага и отпушването на регулатора, който дори отворен докрай, запушва половината от трансферпорта. Клапан задължително - намаля се сечението с 1 мм.
100 джаула в 5.5 се постигат при суматра, даже и на метан ще е трудно, пък да не говорим эа 20 иэстрела.Можеш ли да засилиш крал puncher breaсer чашки 2.2 до 300 мс. за 20 изтрела. цилиндъра е 280 куб .с калибъра е 5.5 мм
Ще засили,ама забрави за 20 изстрела с този резервуар.Можеш ли да засилиш крал puncher breaсer чашки 2.2 до 300 мс. за 20 изтрела. цилиндъра е 280 куб .с калибъра е 5.5 мм
Ето от днес,100 м от паянтова маса и паянтов стол,отпред двунога отзад ръката ми,лек вятър от към 9 часа.12 броя.Тая пушка ме побърка,ама ще я карам с редизайн по-вече мощност,джаули.Да ама не.Макар че наш колега веднъж ми каза по добре 3 джаула в окото отколкото 50 джаула в опашката
.Ама лакомията е .......Досега имаше мощност,но точността не беше добра никак.Днес реших да я пробвам с 1.175 гр.Много вятър имаше в Русе,не мога да наглася оптиката но по вечеря вятъра утихна.Ами......цевта си иска JSB 1.175 гр.,неще редизайн.Като за турска цев е добре.Хареса ми.
![]()
Какво повече искаш, идеално е эа таэи цев, като сложиш CZ или LW ще налагаш капачка от минерална вода, с таэи скорост и 50 иэстрела с реэервоар 280сс , мисля че брейкъра се нарежда и до най -скъпите булпапи, а эа цената няма коментар.....Ето от днес,100 м от паянтова маса и паянтов стол,отпред двунога отзад ръката ми,лек вятър от към 9 часа.12 броя.
А при джъмбото цилиндъра е 425 куб .с100 джаула в 5.5 се постигат при суматра, даже и на метан ще е трудно, пък да не говорим эа 20 иэстрела.
Дейстейта ми ги прави.В 6.35 мм с 2.2 гр. 15 изстрела със 305-307 м/с,резервуар 500 куб.сА при джъмбото цилиндъра е 425 куб .с
Да не са 20 поне 12 изтрела.
Малко не съм съгласен,но някъде в спора идва истината. И аз преди време правех само олекотени клапани колкото е възможно.Олекотих още бойният клапан и сложих нова по яка пружина
Моят беше същият.И при мен сега е на елипса за да се изравни с трансферпорта.И отвора на клапанното тяло е така за да няма ръбове закриващи част от отвора.Един от възможните проблеми при Краловете е некадърно и накриво разпробитият регулатор. Ако отворът му не се изравни с този на трансферпорта, няма повишаване на мощността. Независимо, какво се прави по клапан и проходни отвори. Дойде ми един такъв, който нямаше никакво съосие в отворите. Дори и отворен докрай, регулаторът пак затваряше почти наполовина трансферпорта и душеше пушката.
И мойта я прави доволен съм 20 изстрела в плато в кал 6.35 300мсТова се получи след тунинг а на Гадняра. Аз съм супер доволен.View attachment 77582
Не е нормално да изтърва въздух! Има колеги в форума, които тунинговат и ремонтирват въздушни пушки. Един от тях е Николай ( Gadnqra ).Имам булпапа на Крал в 5.5 от 1 година.Изстрелял съм с него около 2 кутии jsb,но не това е важното.Седя цяла зима с въздух около 100 бара и сега като се стопли времето реших да го извадя от килера.Естествено въздухът беше излетял и се почна едно яко помпене....но!? Вдигна до 50 атм и спирам за почивка.а въздухът пак изчезваразглобих пунчера,напомпих малко до 5-6 бара балона и гледам,че изтърва от бойния клапан и от там където се зарежда с въздух. Изтърва по малко едвам забележимо-не като спукана гума.Та питането ми е: Нормално ли е да изтърва въздух така? И към кого да се обърна за евентуален ремонт? Има ли майстори мераклии да се заемат с моето пушле? Отговори като смени си О-ринговете не ме устройват
Пробвах да развия ама не ми се получава.Всичо е залепено.Та търся човек за ремонт.