Katran или Vixen 22cal??

Колега сподели малко информация за това на какви дистанции ще стреляш. Какво търсиш от пушката. Има колега във форума, който има vixen. Можеш да прочетеш какво е написал за нея. Vixen има два варианта а при katran са още повече. Пиши точно какво търсиш за да могат колегите да ти помогнат.

Просто ме интересува като качество,проблеми и плюсове при едната и другата.Спрял съм се на
1.Airmaks Katran B
2.AGN Technology Vixen късата версия

Аз мога да говоря само за Виксена...
Качеството е нормално за пушка от такъв клас.. Всичко е изпипано както трябва.Проблеми не съм имал нито с късия нито с дългия. Учудващо точна е:
vixen50m.jpeg Това е един пълнител от 50 метра.

Катрана изглежда и той добре. Като характеристики гледам, че не са много различни, но там мога само да говоря по картинки, а не ми се иска :)

Конструктора е един, но се отдели от Евгени и направи друга фирма/марка.
Когато изделията са конструирани, без да се изнасилват за гонене на мощности, резултата винаги е добър.

В такъв случай,аз намирам за + чупещия приклад при катрана,след като са почти еднакви.Незнам като баланс как са,за стрелба от ръка.При единия бутилката е отзад,незнам кое ще е по практично?

Последна промяна:
Ако твърдо искаш късия вариант, .22 е правилният калибър.
Но според мен, LB е по-добрият избор.
Ще ти се прииска да се заиграеш и със слъгове, а тогава пък XB HP е по-добре.
.25 си струва само в XB HP варианта.

Ако твърдо искаш късия вариант, .22 е правилният калибър.
Но според мен, LB е по-добрият избор.
Ще ти се прииска да се заиграеш и със слъгове, а тогава пък XB HP е по-добре.
.25 си струва само в XB HP варианта.
Никъде не намирам информация за броя изстрели,при компакта?Да не се окаже малка бутилката 300cc?

СВ варианта е с 300 кубикова бутилка. Ам такова пушле с 28 санта цев е направено за държавите с ограничения, за да има файда.
В варианта е с 480 кубикова бутилка и 40 санта цев.
LB е с 480 кубикова бутилка и 52 санта цев.
Влез в сайта на производителя и там разгледай подробно моделите.
Броя на изстрелите ще си определиш сам, според налягането на редуктора, налягането в бутилката и мощността която ще искаш да я ползваш.

Хм,480 кубиковата ми звучи по добре,двоумя се толкова понеже не са малко парите,а не познавам човек с такава пушка да даде мнение.Притеснява ме малката да не се окаже пушка с 20-25 изстрела

Последна промяна:
Полседен въпрос преди да оформя поръчката,ще има ли проблем да я доставят пушката до адрес,могат ли да в задържат някъде или нещо подобно?

От сайта на крале доставят до точен адрес , ако искаш промяна или вземане от място звъниш на in time(ups) казваш номера на пратката и коригираш.Няма проблеми с пратките или задържане, в повечето случай от 5 до 7 работни дни и е при теб пратката.

Back
Нагоре