Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
.Напълно вярно. Ама то бива-бива еднаквите проблеми да водели до еднакви решения...Абе те всички крадат,но за цените май добре се разбират...Хубава пушка под четири бона-трудна работа вече,че и към пет отиват!
Петко, каква ще е цената на Снайп 2 знаеш ли?Скоро ще раздвижим пак темата:
Снайп 2, 6,35 - кармазъ.......
Саше, тук Епика копие направиха на едно хамериканско изделие. Почти едно към едно, барабар с грешките в него, ама бързаха да изкарат и те нещо по лачено на пазара. .Направо съм потресен!! Такова крадене, почва да става абсурд вече!
Очевидно не се свенят и чехи от чехи да крадат, и двата поста по-горе са си чисти Епик пушки, особено "кармъзъ"-то: Epic Two от начало до край!
Окей, признавам, това съм го пропуснал, а иначе грешките на първите Епик се сблъскахме с тях с главата напредЕпика копие направиха на едно хамериканско изделие
Освен името...."Мора е един от духовете от древната славянска митология. Мора беше тъмен дух, който приема формата на красива жена и след това посещава мъжете в сънищата им, измъчвайки ги с желание и извличайки живота от тях."Всичко друго по тази пушка е супер изпипано и перфектно.
Щях да ти звъня но викам да не те притеснявам. А за къиша знам, вчера така развивах че беше стягано мъжката, имам старо истинско менгеменце от СОЦ-а за тая работа. Значи преспивам една нощ и тогава решавам че знаеш колко съм бърз.С пистолет за горещ въздух става. Предполагам че е 12-13годишен Щуреца, та лесно ще падне. Нагряваш колкото може с пищова, слагаш кожен каиш около тапата и с клещите я въртиш.