Поради изявено желание от много колеги, пускам пак темата.
За да не се пише всичко наново, ще синтезирам с части от цитати:
Не поставяме никой пред избор, просто на който му се стреля с нас да заповяда.
Всички желаещи да се чувстват поканени. Няма случай да сме върнали някой.
За сега не се предвижда организация по пребиваване и изхранване на участниците.
В района има възможност за пренощуване на ниска цена в хижа Приста, а за по-претенциозните също в малки мотелчета и хотелчета в близост, без за това да са необходими предварителни резервации.
На мястото на провеждане на състезанието ще има устроено огнище оборудвано със скари и подсигурени дърва за огън.
Ако времето позволи има възможност да се стои до късно около огъня.
На прима виста се очертават гости от Търново, силни групи от Варна и София......за сега.
Стягайте багажа, лъскайте пушките и дано случим на време.
http://forum.airguns.bg/index.php?topic=45.2130
За да не се пише всичко наново, ще синтезирам с части от цитати:
Не поставяме никой пред избор, просто на който му се стреля с нас да заповяда.
Всички желаещи да се чувстват поканени. Няма случай да сме върнали някой.
За сега не се предвижда организация по пребиваване и изхранване на участниците.
В района има възможност за пренощуване на ниска цена в хижа Приста, а за по-претенциозните също в малки мотелчета и хотелчета в близост, без за това да са необходими предварителни резервации.
На мястото на провеждане на състезанието ще има устроено огнище оборудвано със скари и подсигурени дърва за огън.
Ако времето позволи има възможност да се стои до късно около огъня.
На прима виста се очертават гости от Търново, силни групи от Варна и София......за сега.
Стягайте багажа, лъскайте пушките и дано случим на време.
valens1968 написа:Нещо като генерална репетиция за пролетната национална среща ли ще е ?
luft9waffe написа:Нещо такова. Ноември направихме пробно ХФТ-трасе с 25 мишени, но сега смятам да го направим от-до. Със състезателни карти, 30 позиции-30 мишени и т.н.
Ще пробваме пълният комплект мишени borko made, както и няколко планки за прикрепване високо по дърветата.
20-21март, всеки да се чувства добре дошъл
valens1968 написа:Обявете го в "Мероприятия" ще има много мераклии. Бенчрест Бургас да го .....
Akela1 написа:Бе да взема и аз да се самопоканя , че се надявам и втората част да е добра ( тук съм много талантлив )
valens1968 написа:Тъй значи Пламен го каните, пък нас другите вълците ни яли
Ms.propar написа:Пламен си го каним защо , ... защото ни носи наградите за мероприятието .
П.П. Майтапа си е майтап . Да заповядат всички които ще им е приятно за и не помалко .
Архитекта написа:Аз това трасе съм го минавал, Вальо, та затова колегите ме канят първи, ей тъй - по навик. Не ми е за сефте да изляза от къщи за стрелбичка и да се върна от стрелбичка, без да уточнявам че стрелбичката този път е била ... в Русе . Тъй че - не пропускай репетицията, а ако движещата се мишена още не си е свършила работата дотогава - и аз ще направя едно кръгче до Русе !
luft9waffe написа:ivodoc е писал точно по-горе,ама и аз ще кажа:
датите са тези ,защото са еднакво отдалечени от националната среща и,надявам се ,от раннопролетната кал в Моргуля-все пак е 1км черен път.поне в следващите 10 дни достъпът с лека кола до мястото ще е невъзможен.
състезанието е регионално,никой от групата не прояви желание за участие на бургаския бенчрест.
награди няма да има,акцентът ще е наистина върху отработване на организацията за националното хфт през април.с уточнението,че трасето ще е на друго място,двата кръга ще са на 20-ти,събота,първият от 11 00,вторият-от 15 00,участие само в един клас-ппп или пцп.по 1 мишена от позиция,поне 25 мишени в 1 кръг.групите ще се формират по желание и резултатите ще се вписват в индивидуални състезателни хфт-карти,осигурени от shooter.
всеки,на когото му е домъчняло за русенската група и за северо-източно гостоприемство,да заповяда.
ако времето позволи,както винаги ще има от всичко по много.
valens1968 написа:Ами в неделя 21-ви ?
Ms.propar написа:В неделя продължение по други мишени .
luft9waffe написа:ела рано.чук,стълба и мишенки дал господ.MAD MAX написа:По този повод ще ни препоръчате ли къде да спим? Дали имате телефона на онова хотелче(мотелче) дето спахме предния път - близо до един ТИР-паркинг, дето зайците подскачаха по асвалтовия път към него. Каня се да дойда да ви поначукам ........................ мишенките.
телефонът на мотел"Дунавско село" ,бившият "Явор"
Ето телефона 082 822 347
При желание да проследите хронологично писаното по темата : започва от страница 143 и продължава до страница 149 тук :luft9waffe написа:събота към 08 00-08 30 ми трябват 2-3 доброволци(знам ,че събота на никого не му е до ранно ставане),за да наредим трасето за
Първото официално ХФТ-състезание в републиката - "Моргуля оупън"
2 кръга по 30 мишени.първи кръг започва към 11 00 ,втори-към 13 30ч.
Голяма е вероятността да има силно присъствие на търновски, варненски и софийски стрелци.
http://forum.airguns.bg/index.php?topic=45.2130