Hatsan PCP: AT 44, ВТ65 и т.н.

оги-пз

Редовен Потребител
Аз имах предвид, че нама как да гони 70 изтрела с 2.2гр с 300мс и 500куб.резервоар.
Със 1.64 може за де постигне ама трудно с ат44.
Ша черпа бира за писането.:cheers:
 

Shooter94

Новодошъл
Колеги моята прожина е на самата бутилка а БК се завива в нея няма никаква капачка или тапА
 

sts1969

Редовен Потребител
Я снимай вътре бутилката, където се нанива бронзовият боен клапан и където опира другия край на пружината (тоя дълъг масур май е пружината на клапана) ...може братята от юго-изток да са родили нова гениална идея. ??? :wall:
 

ivan_v

Потребител
index.jpg 032051084-big.jpg Иглата на БК ми изглежда да е обърната обратно. Трябва да бъде като на снимката. Ударникът удря там където е червеното кръгче, и полиамидното легло да е от другия край( на снимката съм го корегирал).
 
Последна промяна:

sts1969

Редовен Потребител
Иглата ти е в правилното положение, ударника ти удря където трябва в червената точка. Полиамидното ти легло както е на снимката е на правилното си място. Направи снимка вътре в резервоара да видя къде опира другият край на тази дълга пружина, и къде е местото на черното кръгче дето го сочи стрелката.
 

ToHKa

Редовен Потребител
Ти изкара нова пушка бе човек :D

А за тапата която не разбра, няма и да разбереш защото ти нямаш таква, БТ-тата идват с тапи на резби с отвори :)
А и до колкото виждам пружината ти е сериозна, не ти трябва друга, само направи правилни снимки на цилиндъра и подредбата на чаркалъците по БК-то.

БТ 65
maxresdefault.jpg


АТ 44

HatsanValveandStems.jpg



А това на снимката което показвате с червена стрелка, по дяволите е шайбата на болта под приклада, който дърржи цялата пушка !!!!! От другата страна е канусна, и няма работа на снимката ;)

Ето тази :
(поне така мисля)

IMG_2556.jpg



А черната шайба на опашката на иглата пък стой вътре в ударника между пружината и винта, служи за улавяне на усукващите движения на пружината,играе ролята на денфер, или пружината да не развърта болта и да ти се менят скоростите а да върти шайбичката ;)

Извинявам се ако не се намесвам на място, не прочетох всичко , признавам си :D
 

staif

Редовен Потребител
спомням си че имаше такива АТ-та във форума с преходник(като ексцентрик) към такава бутилка отпред ..другото АТ беше с бутилка от към приклада..
 

dberov

Редовен Потребител
Хайде ново 20, това сефте го виждам. Можеш ли да цънеш и една снимка на резервоара от външната страна, само на този край където се завива клапана и една на БК.
Ще е добре да я разфасоваш тая пушка ама цялата и да и обереш осенъците щото като гледам тая снимка мога да си представя какво е по другите детайли, Хем ще видим и тоя ограничител дали е на резба. Ако е на резба чрез отвиване (посока обратна на часовниковата стрелка) ще удушаваш клапана.

2017-01-31_212558.jpg
 
Последна промяна:

ToHKa

Редовен Потребител
Въъъ...наистина ново 20 :D
А и нека да бъда извинен ,че смесих темите малко, друг колега питаше за БТ65,и аз си мисля че говорим още за тва БТ,точно щях да казвам ,че и иглата е различна... :( моя грешка !

Колега Shooter, направи моля те подробни снимки от всякъде, няколко на брой ,не ни мачи с по 1,затрудняяваш и забавяш процеса :(
 

dberov

Редовен Потребител
За какъв модел е тая бутилка?
Вземи я наснимай тая пушка целата, снимай надписа на цевната кутия, снимай и бойния клапан, виж тази шайба която е в бутилката на резба ли е или излиза свободно...etc
Прав е колегата Тонка, сервираш ни информацията на малки порции и с постоянни изненади, дай да видим всичко че да знаем за какво иде реч.
Гледам в профила ти пише "Hatsan PCP: AT 44, AT 44-10, ВТ65 и т.н."
Тая дето я показваш да не е последната - т.н. :D
 
Последна промяна:

dberov

Редовен Потребител
Оги, вече докато не видя - не вярвам, за АТ 44 с такава бутилка не зная, проверих в няколко сайта и там няма.
На едната снимка се вижда цевта и цевната кутия на заден план и малка част от приклада.
Цевната кутия ми прилича на АТ 44 но мисля че колегата нещо бърка, да не би модела да е Hatsan Nova.

http://www.pushka.eu/product/Въздушна-пушка_Хатсан-Nova-кал-6.35-мм

http://www.airgundepot.com/hatsan-nova.html

1.jpg
 
Последна промяна:

andi

Редовен Потребител
Абе , вие като си нямате работа си хвърляйте боб , ровете се в нета. И гадайте по четвърт снимка като ви се занимава .
Човека иска да се похвали , че има уникална пушка .
И вече "N"ти ден поддържа интереса с с по 1 изречение на ден .
Я да видя какви сте разбирачи - кой ще направи пръв бинго .
 

Нуцо

Новодошъл
Здравейте колеги
Търся си Въздушна пушка PCP Hatsan Hercules cal.9 mm
Днес с един мой приятел нахъсани тръгваме да си купим по една Въздушна пушка PCP Hatsan Hercules cal.9 mm, тъй като навред в онлайн магазините пише "В НАЛИЧНОСТ"... да ама не пътуваме 300 километра и се оказва че въпросната пушка я няма. Разочаровани звъним на всички магазини от нета и отговорите бяха "след 4 седмици", "след два месеца" и т. н. АМИ ТОГАВА ЗАЩО ПИШЕ "В НАЛИЧНОСТ". С 5000 лв. в джоба и няма къде да ги дадем. Е НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, мой приятел в Лондон я вижда на витрината е.... къде е Лондон, на хиляди километри, къде е България на един ... разстояние от Турция. Значи те могат да си доставят пушки, ние не можем. Според мен 'ВСЕКИ УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ ОРЪЖЕЕН МАГАЗИН' при тази цена и това търсене трябва да има поне по три бройки от въпросната пушка. На всеки администратор ще му трябват точно 10 секунди да смени надписа от "В НАЛИЧНОСТ" в "НЕ Е НАЛИЧНА В МОМЕНТА". И ние надъхани утре да стреляме с новите си пушки................да де ще стреляме ама не утре ами август месец.
С една дума ПОРНОГРАФИЯ.
Извинявайте за тона ама малко се изнервих, но нищо ще ми мине, та ако все пак някой знае от къде мога да си купя Въздушна пушка PCP Hatsan Hercules cal.9 mm нека сподели... ама не след 4 месеца.
Благодаря Ви предварително.
 
Нагоре