Gemata
Потребител
Gamo 6×40 и моноблокС каква оптика си?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Gamo 6×40 и моноблокС каква оптика си?
https://www.pushka.eu/product/Оптика_KONUSPRO--550-4--16x50-Ф25-ZOOM-N7277-
Предната леща и е малко големичка а и трябва да се пробва как ще се погодят със самозареждащия механизъм!
В наш магазин ли има помпа за 80-90 лева?
Може ли линк за тези помпи, може и други хора да поискат за такива пари?
Добре дошъл!Привет на всички,понеже и аз се интересувам от моделът и ми харесва както като визия,така и зарядната система,от два три дни гледам клипове,чета сайтове и постове....и да ви кажа съм леко разочарован.Бях на кантар да прескоча да я купя,но много невярна информация има според мен за този модел.Не мога да разбера сега 380м/с ли е както пишат дори и от официалният сайт или е около 220 до 250м/с както гледам по клиповете и в други сайтове.Доколкото разбрах gamo swarm fusion 10x gen2 е за щатите модел,а за европа се води gamo replay 10 magnum gen2,като двете пушки са идентични и даже gen1 вади една идея повече сила от gen2........как става това при положение,че са написали че новата им IGS система на gen2 е по добра не ми стана ясно,но не това е въпроса.Понеже имам доста години Hatsan 125TH (а тя е голяма сила) като видях модела на Gamo да изкарва такива параметри,си казах че е време за "ъпгрейт" но колкото повече задълбавах толкова повече ми се струва че Gamo-то е една голяма лъжа за характеристиките си!Някой може ли да даде по-обективна преценка на въпросният модел или просто наистина си е "въздух под налягане"