FX Airguns или как се прави шведска тройка-аз, тя и вибратор (саундмодератор)

При мен в .22 точно така се получи + 20 мс
ЗА +20м/с си струва ъпгрейда. Аз гледах преди време клип на човек с маверик VP с .30 и при него имаше някави +5-6m/s само,което е нищо :D
От макс 974fps ги докара 984fps макс :D Преди време и аз го заглеждах този порт на хума,ама е тоя клип ме отказа от мего хаха.

От края на 2022 (до колкото знам) FX добавят V образния като стандартна опция.Ама аз съм с 6.35,при теб в 5.5 има ли два отвора,кръгал и този V образен или си само с кръгъл?
331956230_1320861451792435_3654301170898407442_n.jpg

Последна промяна:
Пичуи, имам малък теч на въздух от първия регулатор (Impact mk3).20230919_183834.jpg
От тази дупчица ми бягат около 10 бара за 24ч.
Някой имал ли е подобен проблем и как го е решил?
Този път реших да действам мъдро и да питам, преди да започна всякакви интервенции :crazy:

ЗА +20м/с си струва ъпгрейда. Аз гледах преди време клип на човек с маверик VP с .30 и при него имаше някави +5-6m/s само,което е нищо :D
От макс 974fps ги докара 984fps макс :D Преди време и аз го заглеждах този порт на хума,ама е тоя клип ме отказа от мего хаха.

От края на 2022 (до колкото знам) FX добавят V образния като стандартна опция.Ама аз съм с 6.35,при теб в 5.5 има ли два отвора,кръгал и този V образен или си само с кръгъл?
View attachment 110360

Има си две дупки за слъгове и за чашки ама са малки при малките калибри вдига много скороста при големите не толкова

Пичуи, имам малък теч на въздух от първия регулатор (Impact mk3).View attachment 110361
Този път реших да действам мъдро и да питам, преди да започна всякакви интервенции :crazy:
Емо, проблема е най-вероятно в последния о-пръстен, този който е след конфигурация на шайбите.

Пичуи, имам малък теч на въздух от първия регулатор (Impact mk3).View attachment 110361
След 30 опита и на двато ми импакта за оправяне на теча със смяна на опръстени,си поръчах нови
Резервните идват със месингово бутало и казват по форумите,че проблема е от там.
Ще ти дам размерите,да пробваш да ги смениш.
(4х1,5 са два)

Attachments

• IMG_20230919_194939.jpg
    IMG_20230919_194939.jpg
    100.7 KB · Прегледи: 21
Да задам един въпрос към знаещите. Стрелям с 295 м/с . Тази скорост я постигам с налягане след редуктора от 125 бара и нагоре. Та въпроса ми е,кое е оптималното налягане на което да оставя редуктора?

Да задам един въпрос към знаещите. Стрелям с 295 м/с . Тази скорост я постигам с налягане след редуктора от 125 бара и нагоре. Та въпроса ми е,кое е оптималното налягане на което да оставя редуктора?
Проби и тестове колега. Едва ли някой ще каже оптимално налягане без тестове с дадена конфигурация от проектил/слъг /чашка, според скорост, натяг ударник,вид пружина ударник (стокова или тунинг) групираност на мишената. Можеш да получиш по добра групираност както с по-малко, така и с по-голямо налягане. За ориентир, аз стрелям 32 грейна с 295 м/сек, с регулатор 150 бара, с тунинг пружина, с колело завъртяно на 5 степен и дълбочина на регулиращ винт на ударник 6.6 мм. :) Fx Maverick sniper 5.5 mm.

Аз с регулатори 155/175 слъг 6.35/2.17гр го засилвам на 295-300м/с с Маверик VP ,600mm цев,с тежкия чук на хума,пружината на хума и оригиналния дотиквач. Колелото завъртяно на 5. Нагласъл съм така нещата,че на 6 и 7 вдига още скороста но има голям преразход. Ама го направих така ,ако реша да стрелям с малко по тежки муниции само да го завъртя и да стреля,без да ръчкам пак всичко на ново. 2.17гр мисля ,че е максималния грамаж,който може да стигне 300м/с за моята пушка и да няма супер голям преразход на въздух. Предполагам , че и 3гр ще засиля на 300м/с ,ама ще имам 10 истрела с въздуха :D
Та в крайна сметка всичко е до тестове с които трябва да намериш за твоята пушка комбинацията от : максимално тегло с максимална скорост,при минимален разход на въдух .
Някой със същата конфигирация (ако има такъв) може да те насаочи само от какви приблизителни налягания и тежести да започнеш тестовете и да ти спети много време и лутане с много опити и тестове,но все пак ще трябва да си намериш оптималните неща за твоята пушка с проби.

Последна промяна:
Здравейте,има ли значение колко трябва да се натегне цевта с тази карбонова втулка на FX че нещо не намирам упътване.Пушката е импакт 3 снйпер 7.62мм

Attachments

• Screenshot_20230925_140107_Chrome.jpg
    Screenshot_20230925_140107_Chrome.jpg
    104.1 KB · Прегледи: 17
Последна промяна:
Back
Нагоре