При мен в .22 точно така се получи + 20 мсНе съм го пробвал лично.Наблюденията са ми на базата на видеа от ютуб,където хора тестват хумовския.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
При мен в .22 точно така се получи + 20 мсНе съм го пробвал лично.Наблюденията са ми на базата на видеа от ютуб,където хора тестват хумовския.
ЗА +20м/с си струва ъпгрейда. Аз гледах преди време клип на човек с маверик VP с .30 и при него имаше някави +5-6m/s само,което е нищоПри мен в .22 точно така се получи + 20 мс
Виж тук: https://danubeairguns.com/munitionsВ България от къде мага да поръчам ФХ ХИБРИД слъгове![]()
ЗА +20м/с си струва ъпгрейда. Аз гледах преди време клип на човек с маверик VP с .30 и при него имаше някави +5-6m/s само,което е нищо
От макс 974fps ги докара 984fps максПреди време и аз го заглеждах този порт на хума,ама е тоя клип ме отказа от мего хаха.
От края на 2022 (до колкото знам) FX добавят V образния като стандартна опция.Ама аз съм с 6.35,при теб в 5.5 има ли два отвора,кръгал и този V образен или си само с кръгъл?
View attachment 110360
Емо, проблема е най-вероятно в последния о-пръстен, този който е след конфигурация на шайбите.Пичуи, имам малък теч на въздух от първия регулатор (Impact mk3).View attachment 110361
От тази дупчица ми бягат около 10 бара за 24ч.
Някой имал ли е подобен проблем и как го е решил?
Този път реших да действам мъдро и да питам, преди да започна всякакви интервенции![]()
След 30 опита и на двато ми импакта за оправяне на теча със смяна на опръстени,си поръчах новиПичуи, имам малък теч на въздух от първия регулатор (Impact mk3).View attachment 110361
От тази дупчица ми бягат около 10 бара за 24ч.
Някой имал ли е подобен проблем и как го е решил?
Този път реших да действам мъдро и да питам, преди да започна всякакви интервенции![]()
Проби и тестове колега. Едва ли някой ще каже оптимално налягане без тестове с дадена конфигурация от проектил/слъг /чашка, според скорост, натяг ударник,вид пружина ударник (стокова или тунинг) групираност на мишената. Можеш да получиш по добра групираност както с по-малко, така и с по-голямо налягане. За ориентир, аз стрелям 32 грейна с 295 м/сек, с регулатор 150 бара, с тунинг пружина, с колело завъртяно на 5 степен и дълбочина на регулиращ винт на ударник 6.6 мм.Да задам един въпрос към знаещите. Стрелям с 295 м/с . Тази скорост я постигам с налягане след редуктора от 125 бара и нагоре. Та въпроса ми е,кое е оптималното налягане на което да оставя редуктора?
С колко грейна слъг Mad Max?Аз понеже горе-долу гоня скорости около 300 м/с съм си нагласил всички редуктори на 135-136 бара и съм много доволен.