Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.

Стъпките да, цевите не.Но за 16ка или 14 ка стъпка бих взел или присадил фх еблив лайнер.Така , че 50/50.Аз не бягам умишлено от ФХ като марка.В даден момент ще мина и през тях...просто това нямаше как да стане докато имаха стъпки 18киМитак, усещам как лека полека ще стигнеш до естественото и логично заключение, че на Фх цевите са най- добри!![]()
Море, войводо, глава си давам,Виждам те скоро и теб в сектата с фланелка на ФХ ...Бай Колю се инати още, но скоро и той ще е в отбора!
![]()
Видя ли го Митака собственик на ФХ, лично ще му подаря рекламния Т-шърт, да се знае !!!Виждам те скоро и теб в сектата с фланелка на ФХ ...Бай Колю се инати още, но скоро и той ще е в отбора!
![]()
С нетърпение ще очаквам резултатите, както и (ако желаеш) да споделиш с насСтъпките да, цевите не.Но за 16ка или 14 ка стъпка бих взел или присадил фх еблив лайнер.Така , че 50/50.Аз не бягам умишлено от ФХ като марка.В даден момент ще мина и през тях...просто това нямаше как да стане докато имаха стъпки 18ки
Ако станеш собственик на Вулкан ще ти подаря два рекламни Т-шърта на AGN. Да имаВидя ли го Митака собственик на ФХ, лично ще му подаря рекламния Т-шърт, да се знае !!!![]()
Знаех си аз, ама викам ще си мълча.Море, войводо, глава си давам,
но не минавам към другата вяра![]()