The PuNiShEr
Редовен Потребител
Заслужена почивкаСамо да кажа, че от неделя 20.01 до 29.01 няма да съм на линия!
Както бях казал и аз съм човек и малко трябва да разпусна![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Заслужена почивкаСамо да кажа, че от неделя 20.01 до 29.01 няма да съм на линия!
Както бях казал и аз съм човек и малко трябва да разпусна![]()
С хроното ми прати една кутия в 25-тиНещо интересно от ZAN Projectiles:
View attachment 112598
Ако ми остане време ще опитам да ги кача днес в сайта![]()
Да се похваля с новата ми придобивка, доставена от Павел.. Много точен колега.С хроното ми прати една кутия в 25-ти
Благодаря.. добавих максималните отклонения в меренетоПавка, би било добре да се посочи в описанието на сайта каква е точността на измерването. Иначе казано, какво показва при мерене: дали 100 м или 100.0 и т.н.
Нали не си забравил заявката ми за Lothar Walther ,виж си WhatsApp-aПрибрах се вече.. другата седмица започвам най напред да въвеждам цевите на Lothar Walther ;-)
ако някой има заявка за определена цев ще помоля да ми пише!
Хайде, очаквам обещаното представяне през април!Ба си.. Току що влизам в магазина и какво да видя
Няколко кашончета ме чакат !
View attachment 115155
Павка прати ми едно
Какво е пистолетчето?Само да кажа...
Оня ден писах на Павката за едно пистолетче.Споделих му,че само на обяд мога да говоря по телефона.
На другия ден точно на обяд ми се обади да се разберем.Естествено го обремених и с други въпроси,на които в друг магазин надали биха ми отговорили.
А пистолета...вече е в мен за по малко от 24 часа.
Та накратко-за мен вчера по телефона и по вайбъра не контактуваха продавач и купувач,а съмишленици в хобито.
И накрая-Павка,вече знам защо никнейма ти е Шаман-защото се занимаваш с индианци като мен.
Поздрави.
Artemis pp800r 5.5Какво е пистолетчето?![]()
Вождове много индианци малко ама Шамана е един-Павка,вече знам защо никнейма ти е Шаман
Колци за доматите