milen milkov Редовен Потребител 12 Юни 2025 #501 Hidden написа: Охо, това е новият модел. Би ли направил кратко ревю в съответната тема? Натиснете за да разшири... Само да остане време... Най, вероятно през уйкенда Последна промяна: 12 Юни 2025
Hidden написа: Охо, това е новият модел. Би ли направил кратко ревю в съответната тема? Натиснете за да разшири... Само да остане време... Най, вероятно през уйкенда
shaman Редовен Потребител Сряда в 16:16 #502 За феновете на стрелба по панички Seneca Shotgun Wing Shot калибър .50: Може да стреля с капсули със сачми, слъгове и стрели Но си мисля, че най-голямото забавление с тази пушка ще е стрелба по панички: Последна промяна: Сряда в 18:47
За феновете на стрелба по панички Seneca Shotgun Wing Shot калибър .50: Може да стреля с капсули със сачми, слъгове и стрели Но си мисля, че най-голямото забавление с тази пушка ще е стрелба по панички:
S Stefan_top Потребител Сряда в 17:23 #503 shaman написа: За феновете на стрелба по панички Seneca Shotgun Wing Shot калибър .50: View attachment 126108 Може да стреля с капсули със сачми, слъгове и стрели Но си мисля, че най-голямото забавление с тази пушка ще е стрелба по панички: View attachment 126109 Натиснете за да разшири... Абе за много неща става
shaman написа: За феновете на стрелба по панички Seneca Shotgun Wing Shot калибър .50: View attachment 126108 Може да стреля с капсули със сачми, слъгове и стрели Но си мисля, че най-голямото забавление с тази пушка ще е стрелба по панички: View attachment 126109 Натиснете за да разшири... Абе за много неща става