Air4Guns - Горивото за вашите пушки!

Пробва ли различни скорости? Вулкана с 315 м/с не ги хареса много много, но ме домързя да барам пружината, все пак сме от простолюдието и нямаме врътка на цевната кутия :lol:

Пробва ли различни скорости? Вулкана с 315 м/с не ги хареса много много, но ме домързя да барам пружината, все пак сме от простолюдието и нямаме врътка на цевната кутия :lol:
Имам един приятел, продава ФХ-ове, в Русе . Няма да споменавам имена :lol:

Най - добре със скорост 285-290 м/с.

Привет колеги!

Искам да съобщя, че новата доставка с карбонови бутилки пристигна днес и вече всичко в сайта е налично. С тях миналата седмица пристигнаха и нови продукти в магазина. А именно - триподи и глави за стрелба. Ще направя ревю индивидуално на всеки от тях този уикенд, но искам да отбележа, че качеството е нереално! Всеки един детайл е изпипан наистина перфектно и са доста солидни. Материала е карбон и CNC фрезован алуминий. Няма абсолютно никаква пластмаса по целия продукт. Главата може да се регулира във всички посоки както и да се върти по градуси наляво/надясно, като има врътка за регулиране на усилието на въртене. Стягането на самата ябълка става с изключително малко усилие и движението във всяка посока на пушката е невъзможно. Има няколко заключващи позиции на трипода като може да стреляте прав, седнал и легнал. Изработката на самата глава е масивна и солидна – 44мм ябълка. Може да монтирате вашата пушка независимо от модела и чрез пристягащата метална глава или picatiny/arca релса. Има гумен пад, който пази от драскотини оръжието и не позволява никакво движение или приплъзване. Моя приятел Камен @kamoto вече се сдоби с пикатини версията, и ако благоволи може да каже какво мисли за качеството, което според мен наистина е безкомпромисно. Ще кача някоя друга снимка тук, а ето и линка с новата категория -

IMG_4731.jpegIMG_4730.jpegIMG_4732.jpegIMG_4704.jpegIMG_4706.jpegIMG_4703.jpeg

Да, взех си такава глава от Калата - комбинирана пикатини и Арка - мога само да кажа, че наистина качеството е безкомпромисно и няма нищо общо с това което можем да си представим за китайска изработка!!! Главата е уникална - качеството на изработка надхвърля и най-смелите ми очаквания!!! С чиста съвест биха я препоръчал на всеки!!! Очаквам и приставката за пристягане - зелената от снимките по-горе!!!
Монтирах Вулкана си и той застана хоризонтално без на мръдне, без да се наклони нито напред, нито назад!!! Дават ги да издържат до 20 кг. натоварване!!! Безкомпромисно качество!!!

Пак заповядай! Насреща съм за всичко :)

Колеги искам да споделя, че излизам в отпуск от 20ти до 30ти Януари и магазина няма да работи. Това ще ми е първата почивка за 2024:D . Поръчките, които са направени през този период ще бъдат изпратени на 31ви Декември или 2ри Януари.

Искам да благодаря за подкрепата на всички! Желая ви весели празници и бъдете здрави и щастливи!

Back
Нагоре