Laferrari63
Редовен Потребител
Пробва ли различни скорости? Вулкана с 315 м/с не ги хареса много много, но ме домързя да барам пружината, все пак сме от простолюдието и нямаме врътка на цевната кутия 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Това е страхотно.Слъговете са една идея по- добри от HN
Имам един приятел, продава ФХ-ове, в Русе . Няма да споменавам именаПробва ли различни скорости? Вулкана с 315 м/с не ги хареса много много, но ме домързя да барам пружината, все пак сме от простолюдието и нямаме врътка на цевната кутия![]()
Сравнявал ли си ги с DOOM? Защото и те, според мен, за по добри от HN.Слъговете са една идея по- добри от HN
Кала, не се поддавай на провокацииИмам един приятел, продава ФХ-ове, в Русе . Няма да споменавам имена![]()
Да не го пускаш за продажба и да идваш на нашия бряг?Този укенд очаквайте нов "поздрав" от Vulcan team![]()
![]()
Не не съм.Сравнявал ли си ги с DOOM? Защото и те, според мен, за по добри от HN.
Най - добре със скорост 285-290 м/с.Пробва ли различни скорости? Вулкана с 315 м/с не ги хареса много много, но ме домързя да барам пружината, все пак сме от простолюдието и нямаме врътка на цевната кутия![]()
Много благодаря! Чакам с нетърпениеУтре са при теб![]()