Air4Guns - Горивото за вашите пушки!

Laferrari63

Редовен Потребител
Здравейте приятели!

Най-после успях да се вредя и аз, макар и скромно, в този раздел на форума ни! Идеята на магазина ми е да предлага всичко свързано с въздуха в нашето хоби, затова и името на сайта е тематично: Air4Guns - горивото за вашите пушки. Естествено всеки старт на нещо ново е доста труден и изпълнен с доста пречки, но искам да кажа едно огромно "БЛАГОДАРЯ" на всички колеги, които ме подкрепиха с начинанието и малко или много ми отключиха духа към тази моя малка стъпка. Надявам се сайта да ви харесва, доста е опростен, "Еконт" е интегриран и поръчката става с няколко клика за секунди. Естествено, за момента е малко постен, но ще се постарая в много близко време да вкарам още продукти и аксесоари, които ползваме на дневна база в хобито ни. Благодаря ви за подкрепата, ще се радвам да оставите и вашите отзиви, както и промени, които бихте искали да видите от мен.


Поздрави!

CDF81B97-AD90-4E81-9BF8-27F66888CA4C.jpeg
 

Вилян

Потребител
Малко Google Ads ти трябва и си ти! Успех !!! Аз бизнес в БГ се отказах да правя - много са ни придирчиви клиентите, мутрите ни бият лошо и тарифите на държавните служители са ни мнооого големи :lol: Но пък твоя модел е добър - елиминираш почти всички дразнители .. ;)
 

mgrosco

Редовен Потребител
Поздравления за сайта. Изчистена визия и лесно се ориентира потребителя в това което търси!
Малък съвет - изведи във footer една графа с ключови думи (TAGS), независимо дали си сложил опцията за ключовите думи в HTML версията на сайта.
Втори съвет - регистрирай сайта тук - https://search.google.com/search-console/ за да може ботовете на google да обходят сайта и да го индексират при органично търсене.
Възможно е да трябва да качиш генериран от търсячката файл със Filezilla (аз него ползвам), за да ти даде права за анализ на данните и индексирането.
Успех!
 

Laferrari63

Редовен Потребител
Благодаря за съветите! SEO- оптимизацията ще бъде направена. Днес пуснах сайта все пак… Наел съм фирма, която ще го свърши. Подръжка ще трябва и бъгове в началото винаги ще има. Телефона ми е на няколко места в сайта, има и мейл: info@air4guns.com . Ако някой колега изпитва затруднения или проблем със сайта, ще се радвам да ми ги сподели, за да могат да бъдат изчистени :)
 

The PuNiShEr

Редовен Потребител
Кала,приятелю, пожелавам ти успех в начинанието.
Ти си добро момче, и упорито, а това винаги се възнаграждава ;)
Хубаво е да има такива хора като теб, като Павката (Shaman ) , с Вас хобито ни ще се развива по-бързо.
Успех още веднъж :) :)
 

Laferrari63

Редовен Потребител
Благодаря ти друже! Знаеш на никого, никога нищо не съм отказал, с каквото мога бих помогнал. Хубавите хора като вас го оценяват и това ми харесва най-много!
 

michorovm

Редовен Потребител
Разгледах магазина - много добър и все добри артикули. Ако може и едно предложение - да има и консумативи за компресорите и филтрите. Веднага бих си взел масло и всичко за дехидратиране.
 

Laferrari63

Редовен Потребител
Колега, абсолютно си прав! Поръчал съм компресорно масло и индикиращ силикагел като заместител на оригиналния. Аз ползвам от него и съм много доволен. Скоро ще кача и останалите продукти :) Благодаря ти!
 
Нагоре