18 Септември 2011 - FT Open SF 2x30

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС
mitaka101 написа:
Състезанието ще е в Неделя /18.09.2011/ от 11 часа. Записване, прострелка от 10 часа.
Формат на състезанието 2х30 мишени, 6 задължителни позиции. Мишените ще са разположени в 15 коридора по 2 мишени в коридор. Времето за стрелба е 3 минути на коридор и ще се засича от заемане на позицията за стрелба.
Разрешени за участие са пушки в калибри 4,5мм с мощност до 16 джаула и 5,5кал - до 35 джаула.
При записването ще има тест с хронограф.
Такса за участие - 5лв.
Стягайте пушките - мишените ще ви чакат!

Re: 17-18.09 - FT Open SF 2x50

Състезанието ще е в Неделя /18.09.2011/ от 11 часа. Записване, прострелка от 10 часа.
Формат на състезанието 2х30 мишени, 6 задължителни позиции. Мишените ще са разположени в 15 коридора по 2 мишени в коридор. Времето за стрелба е 3 минути на коридор и ще се засича от заемане на позицията за стрелба.
Разрешени за участие са пушки в калибри 4,5мм с мощност до 16 джаула и 5,5кал - до 35 джаула.
При записването ще има тест с хронограф.
Такса за участие - 5лв.
Стягайте пушките - мишените ще ви чакат!

Пожелавам успех на участващите.
Жалко, че насрочихме и двете групи мероприятия в едни ден.
Следващия път ще наблегнем на координацията повече.
:cheers: :rambo:

"Колкото повече - толкова повече"
Приятно изкарване и на Вашето мероприятие!
Все пак това са нерейтингови мероприятия и е хубаво, че по този начин /припокриване на датата/ ще са достъпни за повече хора.
:rambo:

Започнахме поетапно преоборудване на бандата и скоро ще имаме състезател, екипиран на международно ниво :rambo:! Така че - стягайте се! Същият обеща, че ако слушкаме - и на нас ще купи :yahoo:. Тогава пък - съвсем ще трябва да се стегнете :P ;D !

Архитекта написа:
Започнахме поетапно преоборудване на бандата и скоро ще имаме състезател, екипиран на международно ниво :rambo:! Така че - стягайте се! Същият обеща, че ако слушкаме - и на нас ще купи :yahoo:. Тогава пък - съвсем ще трябва да се стегнете :P ;D !

Сигурно Пламен говори за Павката... защото скоро му пристига Фалкон-а
Ураааа :yahoo: за Павката :exclaim:
И да се надяваме че ще си спази обещанието и на нас да купи плякалки на международно ниво :cheers:

За неделя го дават яко слънце.
Трасето ще е на открито.
Носсете си шапки! 4адъри!

Подготвихме трасето - ще е на слънце изцяло, за съжаление. Постарахме се да е трудничко. Утре от 9 часа ще разпъваме сергията, който желае да заповяда. Прострелка, хронотест и записване до 10.50 часа. Правила и мерки за безопасност до 10.59 часа. Първи кръг от 11.00 часа.
Желателно е да си носите ВОДА, храна и всичко, което помага срещу слънце.

Състезанието приключи успешно, предполагам че всички са останали доволни от мероприятието.
На мен ми хареса много.
Отлична компания, добро настроение и усмихнати физиономии.
Скара, лафче и най-вече сериозни тренировки за стрелба на вятър.
Времето беше отлично, около 25-26С, слънцето не беше много неприятно, само вятъра пречеше с непостоянни пориви.
Но трябва и такива премеждия да има, за да свикват състезателите да правят корекции при вятър ;)
Ето малко снимки от мен:
http://rsvr.snimka.bg/sports/bonsovi-18 ... 053360.big
За съжаление първата половина от снимките ги направих без да погледна, че апарата е нагласен за снимане на стайно осветление и голяма част от снимките станаха гадни със синкави отенъци :(
Но.....здраве да е!

Класирането в груб вид:

1. Божидар Чудомиров - 46 т.
2. Радослав Кюрчев - 43 т.
3. Милен Миладинов - 41 т. /18 + 23/
4. Бранимира Сърбинова - 40 /17+23/
5. Явор Велков - 36 т.
6. Светлин Симеонов - 33 т.
7. Весо - 25 т.
8. Панайот Наков - 24 т. /12+12/
9. Любомир Здравков - 23 т. /12+11/
10. Димитър Киров - 11 т. /клас ПП/
11. Юли - 4 т. /3+1/ клас ПП/

По-късно предполагам, че ще се появи подробно класиране с точките от всеки кръг по отделно , ник нейм, пушки, оптики и т.н. ... както си му е реда.

:cheers:

Аз току що се прибрах :rambo:

Благодаря на Mitaka и Texho за трасето , на Атанас за чудните пържолки , и на всички които взеха участие в състезанието.

Получи се едно много добре спретнато състезание със екстра от слънчев загар. Чакаме официалното класиране и снимките на Митака с професионалната техника :)

Отли4но трасе.Организаторите бяха изстискали максимума от
полянката. Вяръра наистина си бе сериозен,поне за времето докато бях
горе. Мисля 4е стрелящите си направиха една добра трениривка по мишени на пределни
дистанции и вятър ,по-мишени с намалени убойни зони и ........Вятър ;D
Аз си гръмнах само една пържолка!
4сетито на победителите

cdman написа:
Аз току що се прибрах :rambo:

Благодаря на Mitaka и Texho за трасето , на Атанас за чудните пържолки , и на всички които взеха участие в състезанието.

Получи се едно много добре спретнато състезание със екстра от слънчев загар. Чакаме официалното класиране и снимките на Митака с професионалната техника :)

И от мен благодарности към всички за отличното изкарване. Редно е да отбележим, че и Милен и Атанас имат не по-малка заслуга от мен за трасето. Надявам се, някой ден и Атанас да има възможност да участва в нашите мероприятия, но засега финансовата бариера му идва висока.
Въпреки разочароващото ми представяне, аз съм доволен. Придобих опит от първа ръка, колко е важна подготовката за състезание.

Хубаво се получи.
Момчетата се бяха постарали от предния ден да подготвят трасето.
Времето беше прекрасно и вятъра се постара хем да ни разхлади, хем да ни попречи за повече точни попадения.
Благодарности на главния готвач и Началник ГСМ (снабдител) ;D ;D ;D

Ето и класирането:

Божидар Чудомиров fatalen AirArms EV2 NS Diamond 10-50X60 JSB Exact 4,51 23 23 46
Радослав Павлов rashko RWS CA100 NS Diamond 10-50X60 JSB Exact 4,52 22 21 43
Милен Миладинов milen_m AirArms EV2 NS Diamond 10-50X60 JSB Exact 4,52 18 23 41
Бранимира Сърбинова mira_bis AirArms S400 Diamond 10-50X60 JSB Exact 4,52 17 23 40
Явор Велков bateiav4o AirArms EV2 NS Diamond 10-50X60 JSB Exact 4,51 19 17 36
Светлин Симеонов cdman AirArms EV2 NS Diamond 10-50X60 JSB Exact 4,52 15 18 33
Веселин Ангелов jost70 Anshutz SuperAir ZOS 10-40X60 JSB Exact 4,52 13 12 25
Панайот Наков texho Hamerli AR20 MTC 8-32X60 JSB Heavy 4,52 12 12 24
Любомир Здравков bernhard Hamerli AR20 Leapers 6-24 JSB Exact 4,52 11 12 23
Димитър Киров mitaka101 Gamo Hunter 880S Tasco 6-24X50 JSB Exact 4,52 6 5 11
Юлиян Ненков juli1888 Hatsan 75 RWS Hobby 5,50 3 1 4

Ще степенувам , доколкото мога !
Благодарност към организаторите за чудесното трасе , лесно на пръв поглед на една обикновенна поляна .Лесно , ама не съвсем. Как го сметнахте така ,че вътъра се въртеше като ........на Рашко аватара :D. То който си може си може , класирането го показа .Никак не съм доволен от постигнатият от мен резултат. :wall:не достигнах желаният процент попадения .
Но пък прекараните няколко часа сред Приятели /стрелящи и наблюдаващи /си заслужаваше, угорчението е от задприкладното устройство .
Честито на победителите :clap: :clap:

Супер си изкарахме ;) освен вятъра ми направи впечатление и мишена №2 премерихме я с Мира на 39-40 м. стрелях я и двата пъти удари в синджира :o в последствие се оказа че на 44 м. пада,как другите мишени оптиката си ги премери само тази не можа :o

Някой спомня ли си на колко метра я е стрелял :question:

Рашко, колко клика имаш от 40 до 44 метра?....9....10 ?
Като е далечна мишена, би трябвало да е с голяма убойна зона и да пада дори и с неточни настройки.

Не са му виновни кликовете, а вятъра!
И защо я е свалил с поправки за по-дале4на дистанция?
Защо е така нека помисли, а не да клати само аватара ;D

Back
Нагоре