ЧЕСТИТКИ, ПРАЗНИЦИ, ХВАЛБИ. ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО. Нова придобивка.

А бе говори се, че се е появил в нашите редици един EPIC TWO в 6,35, 700 мм LW цев и сгъваем приклад - че и със сертификат.
Колегата няма ли да се похвали, че има повод за черпене :cheers: ... не пием много :p
Бат kamoto ..... ;)

А бе говори се, че се е появил в нашите редици един EPIC TWO в 6,35, 700 мм LW цев и сгъваем приклад - че и със сертификат.
Колегата няма ли да се похвали, че има повод за черпене :cheers: ... не пием много :p
Бат kamoto ..... ;)
Андрей разкри ме!!! Вчера пристигна. Днес я уведомих в КОС. Няма проблем с черпенето!

От къде я взе със сгъваем приклад,от техния сайт ли,в Балистаса само късоцевите са с такъв.Дайте някакво инфо,мен лично не ме интересува абсолютна точност,обща сглобка,качество на материалите,паразитни шумове луфтове,надеждност...стоков вид!?
Честито!

Благодаря колега!
По принцип можеш да я поръчаш от Balistas - има ги с 700 мм цев. Уточняваш в поръчката, че я искаш с 700 мм цев на LW, и да е със сгъваем приклад със заключване. Съвсем отговорно мога да заявя, че няма грам луфт или нещо подобно. Качеството на изработка е уникално! Ако имате повече въпроси номера ми е:0898326707, Камен.

Честито на Бате Камен, а Павката да зарежда по-бързо магазина и с Epic Two!

Благодаря Ники! Ще я видя как е като точност, брой изстрели, мощност. Иначе като качество на изработка надмина очакванията ми!!! Няма нищо да мърда, няма луфтове, приклада няма грам хлабина или луфт като се отвори, а като се сгъне също нищо не мърда благодарение на заключващия механизъм. Дори без модератор е доста тиха. Моя EPIC TWO е първия и единствен за сега понеже е с новия регулатор, който тепърва ще се монтира на булпапа им EPIC ONE.
Чакам да минат изборите и да ми излезе уведомлението и започвам тестовете. Предполагам, че ще превъзхожда Вулкана в съответния калибър. Но ще видим! Иначе, качеството на изработка е уникално!!! Наблегнато е на всеки един детайл.

Предполагам, че ще превъзхожда Вулкана в съответния калибър. Но ще видим! Иначе, качеството на изработка е уникално!!! Наблегнато е на всеки един детайл.
Слагаш Вулкана и Епика една до друга и тестваш група на 100 метра.
Ако превъзхожда Вулкан-а означава, че доста ще превъзхожда FX :p:lol: :cheers:

Абе то хубаво си имате закачка, но качвайте и мишени та и останалите да участваме в сеира.:cheers:

ПОЖЕЛАНИЕ

Пожелавам на всеки отговорен български гражданин, тази нощ не да спи сладко, а да мисли, какво, как и защо е сбъркано в родината ни (ако до сега не се е замислял). И утре, като стане, да има вече идея и да отиде, да направи правилния избор, за да не се чуди, защо му забраняват да си бара пушката или защо му забраняват да диша и съществува.
И тук е редно да ви напомня една мисъл на Айнщайн ( велик ум), какъвто аз не съм.
" Лудост (глупост според мен) е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различен резултат"

Пожелавам НИ, скоро да има поне нещо дребно с което да се поздравим и гордеем.

Back
Нагоре