Не знам дали тук е мястото да пиша, но съм в неведение кого да похваля, кого да потупам по рамото...
Как може в дена на Ботев по националните телевизии, визирам БТВ и Нова да пускат някакви измислени американски филми.... По БТВ в момента е филма "Големия заговор" в който се разказва, че Джак Райън има дарба за незаконни дейности и някаква си Нанси го убеждава да открадне 200 000 долара.... и аджеба се питам да не би въпросният Джак да не е е платил на капитана на кораба "Радецки" да прекара четата.... Ако някой знае или има информация да каже...
По Нова в момента се гледа "Лоши момчета завинаги" - явно и тук има скрит замисъл, явно оприличават Ботевата чета като Лоши момчета завинаги....
Нямам думи, потресен съм.... не знам какво да кажа.... явно си го заслужаваме...
Явно е прав поета като казва " не народ, а мърша"....
Досега винаги като чуя химна ни съм заставал мирно, така съм възпитавал и децата си, но взех да се замислям дали съм 'редовен"....
Добре е, че по Евроспорт дават Григор... така че в деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България - Мачкай Гришо!!!