Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
А някой ще обясни ли, каква е идеята за използване на специални якета?! Питам за такива като мен, дето нищо не разбират....
Приятели, моля за съвет и насока какво яке и от къде. След Оупъна 2020, направо ме е срам, че стрелям задължителните пози с фанелката, с която карам колело
Е няма как да стане да прогресирам в любимия спорт без правилната екипировка...
Моля, дайте акъл![]()
Разбрах, благодаря за отговора.Използването на специални якета е да те държи стегнат докато стреляш от различните позиции......
И защо ги навличате в жегите тези якета щом 0? Само зор и пот...
Адашче, понеже плувам редовно от 15 години т.е. доста преди да започна да стрелям забелязах, че много добре се съчетава със стрелбата. Бавна сила, бавно дишане и бавен пулс - все в помощ при фт стрелбата. Но съм фен на екипировката, понеже вярвам, че не става с пръдня да правиш боя и с трици да ловиш маймуниПросто иска тренировки
Адашче, понеже плувам редовно от 15 години т.е. доста преди да започна да стрелям забелязах, че много добре се съчетава със стрелбата. Бавна сила, бавно дишане и бавен пулс - все в помощ при фт стрелбата. Но съм фен на екипировката, понеже вярвам, че не става с пръдня да правиш боя и с трици да ловиш маймуниДълго време гледах с насмешка келешите на басейна на спортното училище в Пловдив заради дългите до коляно бански, с 2 номера по-малки, съответно - по-тясни. Накрая пробвах същото и така ми тръгна плуването, че ме досрамя дето им се присмивах наум. Изводът - не подценявайте екипировката
![]()