Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Део, не виждам линк към това яке или е еднакво с 2-рия вариант?1ви- яке за 10м в зала
Това яке се закопчава отпред с копчета. Всички якета които съм виждал по трасетата се пристягат отпред с каишки. Или аз нещо не довиждам...
неА някой ще обясни ли, каква е идеята за използване на специални якета?! Питам за такива като мен, дето нищо не разбират....
Браво, много "шампионски" отговор!
Както и поставете не правят "професора" колкото и да ти се иска....Браво, много "шампионски" отговор!
Уви, както расото не прави монаха, така и якето не прави шампиона....![]()
Абсолютно! Кройки и размери на дрехи трябва да се пробват, преди да се купят.По добре пробвай следващия път някое преди да се хвърляш директно в покупка.
Гледал ли си някога спортна стрелба в зала. Регистрирай се в техния форум и ги питай защо.. И ние също не разбираме нищо а само копираме от тях...А някой ще обясни ли, каква е идеята за използване на специални якета?! Питам за такива като мен, дето нищо не разбират....
Оги какво са ти направили хората които стрелят 10мГледал ли си някога спортна стрелба в зала. Регистрирай се в техния форум и ги питай защо.. И ние също не разбираме нищо а само копираме от тях...