Удобни места за стрелба GPS координати

silver bullet

Редовен Потребител
Привет колеги! Пускам тази тема, защото информацията за удобни места за стрелба е разпиляна в различни теми.

Искате ли да споделяме gps координатите на удобни места за стрелба. В близост до големи градове.

Ходил съм в София над Люлин има едни поляни ще кача gps координатите. Но зимата е страшна кал. И без джип е опасно да не се заседне.

Това е мястото, но без джип не ходете.

София

42°42'15.6"N 23°14'46.9"E

42.704330,23.246368

https://goo.gl/maps/jEhSMjTenyFw8WRG9


Споделете и вие други места до София и други градове. Ще е от полза за всички нас. Само е добре да кажете става ли за лека кола или е за джип мястото.
 
Последна промяна:

ivotomov1

Редовен Потребител
Някой да знае хубава полянка около Бистрица,искам да се поупражнявам днес.
Тръгвам на там да потърся,ще следя от телефона ако някой пише.Може и да не завали.
Поздрави на всички.

Промених посоката,и стигнах чак над Пасарел след магазина за риболовни (два магазина са един срещу друг)принадлежности веднага в ляво по черен път,след 100 метра следвате пътя в дясно и след 300-400 метра поляна с естествена дига като на стрелбище в казарма.Може и с ниска кола до там.
Малко е далечко ,но мястото ми хареса.

1AEF965D-6C22-47EA-87F0-2E1341C9A999.jpeg 32810F53-C83B-4DD3-BA5D-32A96A4110EA.jpeg 9BAF6CFC-252D-4561-B7DD-5983785A4CA2.jpeg 1AEF965D-6C22-47EA-87F0-2E1341C9A999.jpeg 32810F53-C83B-4DD3-BA5D-32A96A4110EA.jpeg
 
Последна промяна:

Kostas

Потребител
Здравейте, колеги.
Може ли някой да ми обясни, моля - това ли е мястото, където има стрелбище или това е просто някаква земя, която принадлежи на някого и хората отиват там да стрелят? Разрешено ли е да отидете там с / без разрешение или каква точно е системата?
Изглежда опасно, ако човек може внезапно да излезе от дърво, когато някой стреля ...
 

lynx

Редовен Потребител
В общия случай, повечето хора излизат извън населените места да пострелят за кеф по хартиени мишенки, кенчета или друго.
Там повечето места са общински, държавни или частни пустеещи парцели, на които посетителите са рядкост.
Избери си някое безлюдно местенце на което няма туристи, гъбари, кучкари или свободно шляещи се люде и си стреляй.
Нашето хоби не те принуждава задължително да ползуваш платено стрелбище.
Всички имаме глави на раменете и може да си изберем безопасно за околните място, което да върши добра работа за хобито ни.
 

radostin84

Потребител
Здравейте,
имам някакви затруднения с линка към общата карта. Като го отворя си излиза стандартната карта на Гугъл без пинове за локациите. Знаете ли дали още се поддържа?Или може би след отварянето трябва да се направи нещо друго за да се видят? Ако за линка не знаете, ще се радвам да споделите покрай район Варна сеега къде е модерно да се ходи
 

Kameno Karp

Редовен Потребител
Изглежда опасно, ако човек може внезапно да излезе от дърво, когато някой стреля ...

Хората са слезли от дърветата доста назад в еволюционното си развите. ;)Та не се притеснявай и в хралупите на дърветата не живеят хора.
 

Kifa

Редовен Потребител
ФТКС
QUOTE="Kostas, post: 291382, member: 6226"]Колеги, най-напред моля да извините моя „български“ - вината всъщност не е моя, а тази на господин Google! ;)
 

rivan

Редовен Потребител
Миналата седмица ходих да стрелям край Кубратово, като излезеш от селото има мост на р. Искър. Веднага след моста тръгва път, който минава покрай дигата на р. Лесновска. Има километри участък, където е удобно за стрелба. Не е толкова живописно и от време на време минават рибари, но стрелба срещу дигата е безопасна. Лошото е, че е доста обрасло с трънаци. На 15 км от центъра на София е. Нормално проходимо с лек автомобил.
 

The PuNiShEr

Редовен Потребител
Здравейте колеги. Поствам една снимка с удобни поне за мен места за стрелба в района на гр. Ямбол. Някои са със удобна сянка, други са не толкова сенчести, но по-важното е че са достижими с лек автомобил, безлюдни и безопасни за стрелба. Ако някой от района иска да ги посети да постреля и изпитва затруднение евентуално с намирането на точното място, да ми пише, а ако се обади да постреляме заедно, даже ще почерпя ;):cheers:Локации за стрелба..png
 
Нагоре