Старозагорската група

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Аз няма да съм тук иначе с удоволствие бих помогнал с каквото мога.Още в петък изчезвам.Пожелавам приятно изкарване на всички.:cheers:
 

atanasata

Потребител
Те вече почти свършиха празниците.
А Вие хора от кога не сте се появявали?
Хайде вече и времето се оправя и е време за :rambo:
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Тука ептем разпасана стана групата :D Дано скоро се оборудвам с МПС, че сега и да искам няма как да идвам, пък и ще имам поне повод за почерпка :cheers:
 

atanasata

Потребител
Че какво ни пречи Ние да дойдем при теб? 15 км отгоре? Ако обявиш и мръви направо сме запалили гумите. :cheers::rambo:
 

ilko_dim

Потребител
Скоро не сте се събирали,момци, и може цевите ви да завъдят и паяци..... а някои колеги може и с тарантули да се сдобият, като им знам буриите....:cheers:.
 

praetorian

Редовен Потребител
В моята със сигурност мишо гнездо вече има...Като гледам занапред как вървят нещата, скоро не мога ги изгони оттам :wall::wall::'(
 

ToHKa

Редовен Потребител
Точно си помислих ,че сте се отказали от хобито повечето, никой нищо........ :(

Любо как си ти ся ?

Милко, какво стана с теб и пушката ?

Тачето знаем ,че и без нас пие бира :D
 

Милко

Редовен Потребител
ФТКС
Аз съм що годе добре не мога да се оплача.Пушката си има нов дом в който ще се грижат добре за нея.Аз поне няма да практикувам това хоби близката година че да не кажа две.Но това няма да ми попречи да идвам и да се виждаме по полянките.Мога да пека мога и да ям и да пия.Имам доста мишени които ще ви ги раздам така или иначе защото не се знае дали ще мога да присъствам на всяка сбирка а и чесно казано вече ми пречат а като всеки има по две три никъв няма да е проблема да го съхранявате.
А вие вземете малко да се активизирате и се съберете да се видим че ептен ще се забравим.
 

soundmax

Редовен Потребител
ФТКС
Аз съм все в същото положение оглеждам се за кола все още, да се надявам скоро да намеря ама и чакам все още да ми изплатят парите от застрахователя,че ще са ми необходими, а нещо много се бавят и почвам да се дразня :mad: Взема ли си таратайка ще се видим на поляната до тогава съм пас със стрелби и разкарвания :( Пушките ми сигурно са хванали паижина също като вашите и не искам да ги вадя и поглеждам, че само ще се дразня :D
 

тачи

Потребител
О, най-после някой прописа в този форум...не зная за вашите пушки ама аз имам едно ПЦП дето не е виждало въздух от септември миналата година, сигурно о-пръстените му са станали на прах, ще се наложи да се накиснат в мноооого бира за да уплътняват както трябва;):cheers:. То, наистина че сме заети и времето е шибано ама аз помня и по-шибано време по полянките и на кариерата. Време е да се постегнем и да :rambo:, че както сме се омързеливили - срамота!!! Тази неделя времето отново ще е дъждовно, но предлагам другата да се разберем и излезем. Любо, нямам никакъв проблем да дойда за теб и после да те върна ако до тогава не си купил някаква кола. Милко не съм го виждал от 1- ви май, когато ми дойде на свиждане в болницата и ми донесе банани и една пижама на мечета с барабанчета, която главната сестра като я видя се задави от смях и до днес хълца и се опитва да получи пенсия по инвалидност след този случай...Хайде сега приятен уикенд на всички и през седмицата да се разберем за стрелбите през следващия!
 

praetorian

Редовен Потребител
Предложения за събота следобед - неделя?Чух се с Тачи, каза, че е свободен, да се организираме нещо - така....Я на кръчмичка, я на полянката със стрелкане :).
 

тачи

Потребител
Здравейте заралийски аркебузери, мисля че дойде време да отупаме праха от пушкалата...Както Преториянецът отбеляза по-горе, днес се чухме с него и каним всички от групата утре следобяд да се видим на по бира и решим за неделния излет...Пишете или звънкайте за утре. Лека нощ и довиждане утре.
 

praetorian

Редовен Потребител
Аз пак да напомня:В 18.00-на "Кмета".

ПП сега ми се обади Милко, че няма да може да дойде, оставаме засега аз, Тачи и Наско. Ако решите пък, дайте направо за утре нещо да мислим?
 
Последна промяна:

praetorian

Редовен Потребител
Пускам пореден пост, ама да съобщя за утре: В 11.30 на голямата поляна въоръжени до зъби, кой с каквото може - пушки, ножЕве, вилици и т.н. :D:D Само да не вали.:cheers::cheers:
 
Нагоре