Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Понеже прохождам във ФТ, тази тема ми е особено интересна.Вятър - това е най-трудното. Както казва Румбата (Scandalo) за мен е психологически много трудно да преодолея това, че трябва да се целя извън мишената за да я сваля. Най-трудното е, че тъкмо в момента в който преодолея това и дам корекция, точно тогава вятъра ще си направи шега и попадението ще е точно там, където е насочен хикса на оптиката. Следващия път не давам корекция и вятъра отнася чашката на 5 см.
Опит и само опит.Чудя се, какво чувство трябва да има стрелецът, за да отработи правилно такава ситуация?
И при мен е така, като ми е пълна както съм висок ми се налага да се сгъвам повече.Всичко е индивидуално. Както еудо но на стрелеца. Аз си я държа наполовина. Хем да ми е меко на Д-то хме да се наглася по неравностите
Това ми се върти в ума и на мене. Дали изправеният гръб в седнало положение няма да е добър критерий за това колко да е подходящата височина възглавницата?И при мен е така, като ми е пълна както съм висок ми се налага да се сгъвам повече.