Софийската група

cdman

Администратор
Постреляхме днеска на заслона :) Симо , Божо , Бате Явчо и Аз , ако е имало други не съм ги засякъл че аз идвам след 11 обикновенно :) . Прострелях оптиките и на двете си пушки и побъбрихме.

Някой умник - вероятно от ловците е хвърлил 2 малки кученца там под камината. Стана ми жал за тях защото без храна няма много да изкарат. Вечерите ще са студени. Опитах да ги преместя към София поне имат някакъв шанс около кофите за боклук - но като ги хванах здраво се стреснаха и се разквичаха даже почнаха да ме хапят и драскат :) в крайна сметка се предадох и ги оставих там.
 

st_beer

Редовен Потребител
Някой умник - вероятно от ловците е хвърлил 2 малки кученца там под камината. Стана ми жал за тях защото без храна няма много да изкарат. Вечерите ще са студени. Опитах да ги преместя към София поне имат някакъв шанс около кофите за боклук - но като ги хванах здраво се стреснаха и се разквичаха даже почнаха да ме хапят и драскат в крайна сметка се предадох и ги оставих там.

Ловците едва ли ще направят такова нещо. Те по вероятно ако искат да ги махнат биха им извили вратовете от колкото да ги оставят там. Това е направено от някой "състрадателен природозащитник" който няма сърце да им стисне вратлягите.
Ти си постъпил много правилно като си ги оставил там и като си се предал. По добре там от колкото във Вашия град да създават глутници и утре може твоето дете или жена да нахапят. Може да звучи малко жестоко от моя страна ама това е моето мнение за такива животни (улични помияри) както ги наричам.
 

st_beer

Редовен Потребител
@Loki
Нямах мнение в тая тема та реших да пусна и един пост и в нея аз се състезавам за постове ;) ;) ;). Ако не ти харесва и не уважаваш мнението на другите просто го прескачаш. Толкова е просто.
 
A

Anonymous

Гост
Указаното място от мен близо до Доброславци явно не е за всякакво време :). Днес вятър като за световно + среща с местната ловна дружинка която господ знае какво търси там (надали и врабче ще намерят а и бяха без кучета). Отделно има странно тотално несходство в растоянията показвани в гугъл мапс и мерени на място. Отдавна имах едни съмнения по въпроса. Но днес мерих грубо с колата(километража отмерва всеки 100 метра) та това дето гугала го показва 200 е реално около 140. Абе простотия. Отелно направо неискам да казвам какво съм уцелил че ме е срам.
 

lynx

Редовен Потребител
Колеги, някой мяркал ли е из софийските магазини от тези (или други подобни) калъфи, че не ми се поръчват от вън?
2986_1.jpg
 
A

Anonymous

Гост
Категорично не, аз търсих доста и се отказах. Няма смисъл да търсиш(освен ако не са внесли последните седмица и полвина). Ако откриеш все пак свиркай ще съм ти благодарен.
 

cdman

Администратор
Аз си поръчах такива от airgunbyer.com - по 5 паунда са май - тук се съмнявам изобщо някой да ги зарежда тези.
 
A

Anonymous

Гост
Колеги,някой може ли да ме ориентира къде да пострелям в района на Камбаните.Не съм ходил там досега и не знам как да стигна до мястото,така че ако някой ме насочи ще съм много благодарен.Благодаря ви!
 

Yasho

Потребител
да ви дам една идея, в западен парк поделението е закрито,вси4ко е оградено с плътна ограда има много място за стрелба,чакалиран път 3-5 мин от Люлин 7 паркинг и асфалтови алеи в поделението там се стреляхме пейнтбол а и ще ми е лесно да нося компресор до там ;)
 

Attachments

  • strelbishte.jpg
    strelbishte.jpg
    124.8 KB · Прегледи: 90

BAD TORO

Модератор
ФТКС
Преди пове4е от година го оглеждахме с Пламен.
Ако имаш пове4е наблюдения - споделяй!
Ще се от4етем :cheers:
 

lynx

Редовен Потребител
Ако става за пейнтбол, не виждам причина да не свърши работа и за нас, изглежда доста голямо като площ.
Въпросът е, като е поделение какъв е реда за влизане в поделението.....пропускателен, разрешителен, платен и т.н.
 

Yasho

Потребител
ми то вече няма поделение всичко пустее ние си влизаме и си се стреляме на воля да не говорим че от върха посока Суходол са 2км само ниви може и вътре може и вън да се стреля и калта няма да е проблем колите си спират на нещо като паркин то си е асфалт



п.п да не говорим че пеш от афтобуса са 10мин приятна разходка :)
 
A

Anonymous

Гост
Имам едно свободно място до Враца.
Ще тръгвам утре преди обяд.
Късно го казвам, но до скоро не знаех дали ще ми е готова колата.
 
Нагоре