БоянП
Редовен Потребител
Може да направите и клипове. Нещо такова
Хайде да не е точно такова

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Оки, в Овча Купел, но съм с кола така че не е проблем да излизаме извън града. Днес ходих до Сливница на едно място, приятно беше.От кой кв.си и ако решиш някой ден може да по щракаме ? Тук няма нито клуб нито група всичко е самотни стрелци.
Дай боже...всеки муАз знам едно местенце на което ходим няколко стрелци да си разцъкваме машинките и има разстояние 200м
Има място на 17 км. в Бистрица поне за шест човека.Хубаво ще направим група ама то няма подходящи места за цяла група. Дори в покрайнините около София трудно се намират 150м да поцъкаме повече от 2ма. Те са постоянно складове,цехчета ,мотокрос писти а такива еко пътеки и други туристически маршрути на по 30 мин с кола около София са препълнени в почивните дни. За Витоша е изключено освен ако не се натовариме в няколко Лади Нива и идем от южната страна на високото. От Софисйката страна на Витоша е пълно с народ, има някакви полянки ама са като на 1ва страница на 30 мин пеша след като си оставиш колата. А трябва и мишени да се мъкнат.
А и колегите от Перник мисля не биха имали против да постреляме на кариерата там. Но е по далечко.Има място на 17 км. в Бистрица поне за шест човека.
А и колегите от Перник мисля не биха имали против да постреляме на кариерата там. Но е по далечко.