Софийската група

Да, може и без цевта да е насочена постоянно към оператора или опит да се мушне Бати Сашо в окото с цевта , ама нямало проблем , била на предпазител. Вашия е добър , но ми се сви сърцето като гледах как стреляте по Астика ( това граничи с престъпление )

Колеги има ли някой от София който би се отзовал да помогне с обслужването на чисто нова пушка....ще заплатя за процедурата!?.... :)

Зьравейте. Купих си пушка, бутилка но не са ми подходщи адапторите. Тези дни докато дойдат, едва издържам с празна пушка и искам да я заредя някъде. Има ли място в София, където могат да ми напомпат пушката, но да си имат адаптори, не да им нося?
Иначе Htsan blitz съм взел.

Последна промяна:
Здравейте,
искам да попитам дали се събирате да стреляте някъде около София и ако има клуб или нещо като група, бих искал да се присъединя. Аз съм с пружинна Норика, която сигурно е на 20 години и напоследък се зарибих и ходих на разни места в периметъра на СО, но си е друго някой път да си с компания, а и опит да се обменя (не че съм много опитен :) )

Да направим една група. Тази тема е за Софийската група , има ли такава изобщо.
Може би под Софийска група се е имало предвид ФТ стрелците.

Последна промяна:
От кой кв.си и ако решиш някой ден може да по щракаме ? Тук няма нито клуб нито група всичко е самотни стрелци.
Оки, в Овча Купел, но съм с кола така че не е проблем да излизаме извън града. Днес ходих до Сливница на едно място, приятно беше.
Съгласен съм за група, ей такива хубави дни като има, хем да не е лятото мор, хем слънце и да ходим наляво надясно

Хубаво ще направим група ама то няма подходящи места за цяла група. Дори в покрайнините около София трудно се намират 150м да поцъкаме повече от 2ма. Те са постоянно складове,цехчета ,мотокрос писти а такива еко пътеки и други туристически маршрути на по 30 мин с кола около София са препълнени в почивните дни. За Витоша е изключено освен ако не се натовариме в няколко Лади Нива и идем от южната страна на високото. От Софисйката страна на Витоша е пълно с народ, има някакви полянки ама са като на 1ва страница на 30 мин пеша след като си оставиш колата. А трябва и мишени да се мъкнат.

Последна промяна:
Хубаво ще направим група ама то няма подходящи места за цяла група. Дори в покрайнините около София трудно се намират 150м да поцъкаме повече от 2ма. Те са постоянно складове,цехчета ,мотокрос писти а такива еко пътеки и други туристически маршрути на по 30 мин с кола около София са препълнени в почивните дни. За Витоша е изключено освен ако не се натовариме в няколко Лади Нива и идем от южната страна на високото. От Софисйката страна на Витоша е пълно с народ, има някакви полянки ама са като на 1ва страница на 30 мин пеша след като си оставиш колата. А трябва и мишени да се мъкнат.
Има място на 17 км. в Бистрица поне за шест човека.

Back
Нагоре