Софийската група

cdman

Администратор
[glow=red,2,300]======= Актуални места за стрелба на Софийската група - към дата 1 Май 2010 ===========[/glow]

1. Бонсови поляни беседката: GPS - N 42.39176 E 23.11355 По надолу в снимките е обяснено как се стига до полянката - на заслона се стига като не се завива на дясно пред къщата с червеният покрив а се продължава още 200м напред - има един голям паркинг и 2 зелени фургона от дясно на пътя - спира се там и после се върви малко напред и се завива при първа възможност по черно преди да почне горичката - там се върви 100 метра надолу и после се спускате в дерето още 100 метра в ляво - ще намерите заслон точно пред рекичката.

2. Бонсови поляни 2 - в горичката. GPS: N 42.66053 E 23.19494
 
A

Anonymous

Гост
akraba1, сега го видях къде е това място в http://bgmaps.com/map.asp?sid=f172b6175 ... =&size=5x4
Далечко е, но може да се посети, дано е хубаво времето.
Колкото за рибата, то принципно във водата има ;). Аз такова чудо не ям, ама трябва да прикоткам един мераклия рибар ( ако ще да дави червеи там ;)), та да ме докара да пострелям, че ми хванаха мазоли ръцете и съм забравил как се натиска спусък :'(.
 
A

Anonymous

Гост
cyclopus написа:
.....
Колкото за рибата, то принципно във водата има ;). Аз такова чудо не ям, ама трябва да прикоткам един мераклия рибар ( ако ще да дави червеи там ;)), та да ме докара да пострелям, че ми хванаха мазоли ръцете и съм забравил как се натиска спусък :'(.

В този пост съзирам провокация насочена срещу мен!
Може и да бъркам ... ;)
Циклопа е коварен субект, да го знаете!
 
A

Anonymous

Гост
Purco, без бой си признавам :-[. Шегичка-закачка :), но все пак подейства плана ;), да ти привлека вниманието към "проблема".
 

boybey

Потребител
И аз съм риболовец - мераклия. Даже преди много време бях там - над първия гьол преди Кътина в дясно имаше друг, там горе на баира. Пътят към него започваше вдясно преди долния през някакво стопанство. Имаше риба, имаше и вятър. Беше абсолютно пусто, селото не се виждаше. Имаше и 5-6 стада домашни патици, а аз бях само с въдицата. Тръгнах си абсолютно капо.
 

s73r01d

Потребител
Аз най-вероятно в събота няма да мога, ако въобще успея ще е късния следобед след 15:00 и в неделя.
 
A

Anonymous

Гост
Добро упътване, предполагам ще успеем да се ориентираме по него. Само времето да е хубаво!
 

cdman

Администратор
Аз съм за :) примерно към обяд 12.00 , да се надяваме че и времето ще е с нас , до кътина знам как се стига , а там като стигна все ще ви намеря на полянката.
 
A

Anonymous

Гост
Нека окончателно да се разберем утре вечер, че може да изникне някой проблем и да провали уговорката.
 

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС
Ех, ех, ех, глупав въпрос ;) (майтам само). Не, това направо е offtopic
Аз съм за поляната на камбаните, но ако решим всички за Кътина, ОК
 

cdman

Администратор
Аз съм за където кажете - мога и на камбаните мога и към кътина - хубаво е да го уточним до 11-12 вечерта че утре като тръгваме да не хукнем половината насам другата половина натам :)
 
A

Anonymous

Гост
При мен до днес имаше майстор-строител и се налага да чистя след него :mad:. Надявам се в неделя да пострелям, ако има с кого, където и да е.
 

cdman

Администратор
fatalen написа:
За утре нищо не се разбрахме!!!

Като гледам май пак ще си стреляме 2-мата :) ако си по навит за камбаните тогава аз към 12-12:30 някъде ще се появя. Утре сутринта ще хвърля едно око на темата за вски случай ако има нещо ново :)
 
A

Anonymous

Гост
В събота сутринта ще отида да изследвам ситуацията на мястото за което писах преди, и ако всичко е наред, предлагам да отидем там. Аз своевременно (до 10.00 часа) се ангажирам да напиша за резултата от проверката и да го отразя тук, заедно с карта на мястото.
Вариантът Камбаните за мен вече не е вариант, след посещението на полицаите (пък и хората са прави!), освен това мястото там не беше подходящо и от гледна точка на безопасността, с посоката на стрелба към пътеката, по която минават хора.
 
A

Anonymous

Гост
Току-що се върнах от огледа, изводът: мястото не е подходящо за стрелба на Софийската група, има място за не повече от 3-4 човека.
Предлагам да се съберем на Камбаните, но нека да е на старото място. Това, че няма достъп с кола, от една страна е добре, защото и полицаите не могат да дойдат, а пеша се надявам да ги домързи, пък и там все пак няма къщи с пряка видимост към нас.
 
Нагоре