Световно първенство по бенчрест лятото на 2013 г. в гр. Пилзен , Чехия

njatanasow

Редовен Потребител
Състезанието е за въздушни и флоберкови пушки.
До колкото разбрах за въздушните на 25 и 50 метра според дж. за другите 50 м.
Пътуването става с коли и се предполага че може да са повече хора с една кола или бус.Спането е в хотел в центъра на града.
Желателно е да дадем някакъв прогнозен отговор до седмица
Няма да е лошо който го вълнува да се изкаже :) :goodbye:
 

DANNY

Редовен Потребител
Re: Запитване за участие в световното първенство по бенчрест лятото на 2013 г. в Пил

А защо е за 2013г!?
За 2012 няма ли да има? ???
Ими пък вече всичко е резервирано :eek:
 

njatanasow

Редовен Потребител
Re: Запитване за участие в свет. първенство по бенчрест лятото на 2013 г. в Пилзен

Явно заглавието на темата има лимит на буквите и не съм разбрал че не се е събрало името на града :)
Надявам се да сте разбрали че става дума за Чехия ;)
А колкото до подробности, при реален интерес ще помоля за повече информация.
 

njatanasow

Редовен Потребител
За 2012 доколкото знам ще се провежда в Австралия,нали се сещате какво значи :D
А колкото за повече инфо (по въпроса) по късно ще пратя линк
 

cdman

Администратор
Световното 2012 ще бъде в Австралия , затова 2013 е Чехия , според мене е само проучване още защото е супер рано да се каже че еди кой си ще ходи след 2 години някъде със сигурност. 2 години са страшно много време :) , според мене е твърде рано организаторите да правят такова проучване. За световното в Италия се бяха записали 8 човека и то поне 6-8 месеца по рано - накрая се направиха толкова промени в последния момент - което показва че такова планиране е много трудно.
 

Бочко

Редовен Потребител
ФТКС
Ейййй, изядохте го човека.
Опитва се да е полезен, а то се получи като по всички теми :stop:
 

dp1962bg

Потребител
ФТДМ
Някой хора в този форум наистина само "РОВЯТ" (цитат). А някой напише нещо, веднага го заравят със мъдрости и напътствия.
 

cdman

Администратор
Истината е че информацията наистина беше недостатъчна , и от там дойде и комичният характер на темата , Ако в първият пост беше описано коя е страната , защо е за 2013 и картинките които изрови Рачо - вероятно щеше да се подходи по сериозни , понякога една такава "инерция" обръща колата.

Всички знаем какво става в раздела купува продава ако някой пусне тема:

Продавам пушка гамо....

и в нея няма ни цена ни калибър нито модел нито пък телефон за връзка , и тук е същото.

Предполагам че в бързината Ники не е видял че част от информацията се е затрила в заглавието.
 

njatanasow

Редовен Потребител
Искам да напиша още един пост по темата.
Целта на темата беше само да се провери дали има сериозен интерест от дадени колеги към съответното състезание.А състезанието е Европейски шампионат и СВЕТОВНА КУПА.На практика са две състезания едно след друго и на едно и също място.
Запитването е към гн.Иван Касабов постоянен участник на европейски и световни състезания (по стечения на обстоятелствата и мой приятел)
Запитването към него е от гн.Карл Бозуел Секретар WRABF и ERABSF.
Защо запитването е толкова рано ,ще кажа само че има постоянни участници(страни) ,но искат да увеличат квотите при положение че има желание и от други страни.За сметка на страните ще се намалят учасниците(сега са 8 учасника от страна)
Не ме карайте да помествам личната кореспонденция на гн.Касабов с която разполагам,защото не е етично,но ако се наложи ще я поместя след негово съгласие разбирасе.
Аз бях до тук.Надявам се да съм дал някъкво разяснение по въпроса.
ПП.За сега кандидатите са трима живот и здраве и ако света съществува.Невярвам в чудеса но дано и други колеги проявят интерес :goodbye:
 

братушка

Редовен Потребител
Ники, на първо четене пиши мен като проявяващ интерес.

Преди 2 години пак в Чехия е имало същото - Европейско и Световно по едно и също време на едно и също място. По-точно едното веднага след другото без пауза между тях.
 

njatanasow

Редовен Потребител
Ще публикувам едно от писмата което е причина за ранното запитване.


Date: Tue, 4 Oct 2011 00:00:01 +0100
From: ukbr22web@yahoo.co.uk
Subject: European and World Cup Championship 2013 - RESPOND ASAP
To: billcoles@commercialcleaning.com.au; steroge@abv.bg; ivanabc@abv.bg; ln@sniper.cz; jens.lagas@netikka.fi; markus.feldmann@t-online.de;menke@menke-rifle.de; dutchbenchrest@telfort.nl; fieldtarget@fieldtarget.hu; john_milbourne@hotmail.com; crkgmurp@gmail.com;riccardofinoccki@virgilio.it; k.debattista@gmail.com; stanleyshaw7@gmail.com; pedro.mateus@gmail.com; sergio.rita@cgi.com;apsoldatov@rambler.ru; zs4nsv51@gmail.com; grayson682@btinternet.com; cyoung42@triad.rr.com; georgestephen@bellsouth.net;makis.nikolaidis@hp.com; Chris.Surdiacourt@pandora.be; mario.severi@gmail.com; greyskull@vodafone.nz; Guidigiolj@hotmail.com


Please respond to this email as soon as possible.




We are trying to determine which countries are attending the European Championship and World Cup in 2013 - each country will have an initial team allocation of 6 shooters.


Please could you answer the following questions, with your Country Name at the head of the reply;


Attending for Air Rifle - YES/NO - will you bring 6 + plus shooters


Attending for Rimfire - YES/NO - will you bring 6 + shooters


Will you bring juniors (18 years and under to the Championship).


Carl Boswell
Secretary WRABF and ERABSF

http://www.wrabf.com/future%20world%20c ... mation.pdf
 

lynx

Редовен Потребител
братушка написа:
Преди 2 години пак в Чехия е имало същото - Европейско и Световно по едно и също време на едно и също място. По-точно едното веднага след другото без пауза между тях.
И какво е било състезанието, че нещо не разбрах?
Европейско + Световно или Европейско + Световна купа?
Аз смятам да ходя на Четвъртото Световното ПЪРВЕНСТВО в Йоханесбург през 09-2015
http://www.wrabf.com/future%20world%20championships/WRABF%20-%20South%20African%20Bid%202015-1.pdf
:wall: :wall: :wall:
 
A

Anonymous

Гост
Привет на всички стрелци на пневматично оръжие.
Извинявам се за закъснялото ми включване. В Понеделник пуснах писмо във вашия форум, но не съм го прикачил както трябва ....
Имам пояснения от Карл Босвел, председател на Европейската бенчрест федерация за rimfire .22lr и пневматични (ERABFS) относно Европейското първенство по бенчрест във Пилзен през лятото на 2013, което в същото време ще бъде и за световната купа. Как ще бъдат проведени двете първенства? Състезателите в различните дисциплини на 25 м и 50 м – production, LV и HV ще се състезават за двете награди едновременно. Победителите от Европа и другите страни САЩ, Австралия и др., получавт медали и за двата приза
Имам също така запитване от Ладислав Нингер, заместник председател на (ERABFS) колко състезатели от България ще вземат участие в Пилзен 2013 в горепосочените дисциплини. Това ранно запитване се налага поради растящия брой на състезателите по бенчрест, което изисква стройна организация на отделните мачове в отделните дисциплини в съответните коридори. Провеждат се три мача за всяка от дисциплините и организацията зависи от броя на участниците. http://www.wrabf.com/future%20world%20championships/Plzen%20Range%20Information.pdfАко има желаещи от вас за участие в една или всички от горепосочените дисциплини, моля да ми кажете.
Поздрави
Иван Касабов
http://www.erabsf.org/home.htm
http://www.wrabf.com/index.htm
 

njatanasow

Редовен Потребител
Как ще бъдат проведени двете първенства? Състезателите в различните дисциплини на 25 м и 50 м – production, LV и HV ще се състезават за двете награди едновременно. Победителите от Европа и другите страни САЩ, Австралия и др., получавт медали и за двата приза
Мисля ,че е отговорил на този въпрос.
Колкото до двете състезания едно след друго беше първата информация от Иван.Явно той е дооточнил нещата и го е написъл съвсем разбираемо.
Надявам се колегите които се интерисуват по сериозно от това състезание да са го разбрали.
 
A

Anonymous

Гост
Скъпи колеги,
Предавам ви това което е решено на този етап от страните участнички във ERABFS. Миналата година Световната купа беше след Европейското първенство. Защо организаторите са решили да бъде така през 2013 не мога да ви кажа. Най-вероятно за съкращаване на времето, защото всичко се проточва повече от седмица, първо пневматично после rimfire, после същото за Световна купа. Може би има и финансови причини, а и не всички състезатели могат да отделят толкова време. Но дали ще бъде така или иначе, това е спортно събитие където всеки може да научи изключително много за важни елементи и аксесоари нужни за този спорт, да се срещне и говори за определени детайли със шампионите, а и разбира се да ги наблюдава – какво правят, как го правят а също и за какво говорят и как. Аз лично отивам точно заради това за да мога да подобрявам резултатите си. Надявам се да съм бил изчерпателен
Ето и отговора на Карл Бозвел на моето запитване относно провеждане на Европейско първенство/Световна купа:
The world cup is shot at the same time.

European countries scores can get European medals
All countries scores - both European and non European can get World Cup medals.

So Europeans can compete for European and world cup medals in the same matches.

Does this make sense.

My thanks, Carl

On 11 Oct 2011, at 22:54, Ivan Kasabov <ivanabc@abv.bg> wrote:
Hi Carl,
There are some questions from the part of the air rifle benchrest shooters from Bulgaria about the shooting events that would take place in Pilzen in 2013. There is an European championship first in the program followed by a World Cup. Everything about the Europen championship is clear, but what about the World Cup? Is it an event where only the winners from the European could participate, or it is again opened to everybody?
Best regards
Ivan

Надявам се да съм бил изчерпателен.
Поздрави
Иван Касабов
 
Нагоре