Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Първо, в нашата мила родина такива цеви под калибър .32 или .45 трудно се намират,да не кажа мисията не възможна.Под "сачма в калибър .32 или .45."
Най-добрите снайперови пушки в света я постигат тази група .... с проблем....
Мисля че група под инч на 100м няма да е проблем с кръгла сачма при подходяща цев и точно дозиране на въздуха.
...И има и още нещо ако си намериш от някоя пушка такава цев,или си е закупиш,тя ще е за въздушно оръжие с такава стъпка,а за сферичен проектил стъпката трябва да е съвсем различна...
Най-добрите снайперови пушки в света я постигат тази група .... с проблем.
В интерес на истината съм виждал няколко цеви, които стрелят много добре със сферични проектили. И моят Драгън и на Оги-Самурая и на други колеги, на които съм пращал такива проектили постигаха много добри групи. НО.... Ако бутам проектила отпред, по цялата дължина на нарезите ще се прецака и не мисля, че ще има тази точност.
Повечето стари "мазъли" мисля че са по-скоро полигонални и усукани, а по-съвременните имат и с нарези, но наистинадруги наброй и с друга стъпка. Така че, ако искаш да правиш ПЦП "мазъл лоадър" първо трябва да си набавиш подобаваща цев.
Ако те сърбят ръцете, и имаш време за заигравки, ОК. Ама много хора предпочитат малкото свободно време да го прекарат в пуцане, а не в пилене и ровичкане.
Проблем ще и то голям. Как я мислиш тая точност със съчма не знам.Под "сачма в калибър .32 или .45." имах предвид точно сферичен проектил. Колкото до точността в сащ и сега ловуват някой с черен барут и преднопълнещи пушки.
Мисля че група под инч на 100м няма да е проблем с кръгла сачма при подходяща цев и точно дозиране на въздуха.
Защото само питаш а после се сърдишНе знам защо в тоя форум всеки път, като загатна, че искам да правя нещо стил "направи си сам" ми "дърпат ушите" ...
Не е само в тоз, а във всеки български форум.Не знам защо в тоя форум всеки път, като загатна, че искам да правя нещо стил "направи си сам" ми "дърпат ушите" ...