Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте.Дайте мнение за регулатор Алтарос,външен.
...и точно това е предназначението му а не за монтиране на пушка. И един съвет, ако приемаш разбира се. Полиамидният детайл който служи за регилиране на налягането, не го върти често. Именно там е слабо място, понеже челото на буталото удря в полиамида и с времето от ударите на буталото се образува каналче в полиамида, което може да се нарани при често развиване/завиване на поличмида и ще почне да натича. Относно марката, слагал съм няколко. Работи що годе добре, но на моя пушка не бих сложил такъв. Ето и Румбата какво е писал за тая марка...ако е този : https://www.altaros.cz/en/altaros-filling-adapter/89-external-airgun-regulator.html
Аз имам такъв. Ползвам го по-често като зарядна станция на 200 бара отколкото за стрелба от бутилката.
Купих за Надя алтароски редуктор и вчера го върнах на производителя. Редуктора работи в 5-6 бара коридор в различните налягания. Не съм барал нищо по него, просто от 150 бара до 80 бара започва да затваря на 86 и като налягането стигне 90-тина бара затваря вече на 79 80. За мен това не е нормално и писах на пичагата с уговорката да му го върна . Като съвет мога да кажа Аудриус редукторите са по-добри.