Първа зимна среща-състезание (20-21 Февруари) по Фийлд Таргет и Пн.пист. в зала.

Бих дошъл на такова състезание :

  • Без нощувка

    Votes: 1 4.3%
  • С нощувка, за да се видя с приятелите вечерта.

    Votes: 22 95.7%

  • Total voters
    23

petkof

Редовен Потребител
След три страници одобрителни мнения е ясно какво е представлявало състезанието, :yahoo: , но не мога да пропусна да изразя похвалите си за организацията.Благодаря на организатора за това, което направи! :bravo:
 
A

Anonymous

Гост
Архитекта написа:
Искам да изкажа специални комплименти на криминалния контингент, който разби организационната ми цедка за срещата в Търново. Противно на трикратните ми ЛС, че вече е късно за записване и пиле не може да прехвръкне през оградата на НВУ ако не е в списъка, групата на пилетата кацна ухилена на плаца. Но ви уведомявам, че бяхте разкрити - въпреки камуфлирането разпознах силуетно andi и mmst-компания. Проявеният интерес към баджовете на състезателите ви издаде, че мисията ви е шпионска и с подривна цел - подяждане на заявената от съвестно записалите се гости храна в ресторанта.
Благодарност за уважителния десант :cheers: !
С най-голямо уважение към Архитекта и водени от чисто благородни помисли за здравето му ,а и на участниците в състезанието,въпреки предупрежденията ,решихме да се включим със скромния си принос в консумацията на менюто в ресторанта само за да ви предпазим от преяждане.Отделно от това не може да не отчетем и прекрасното вино на Петков ,което в противен случаи /без наша помощ /човека трябваше да се мъчи да консумира сам.Нали все пак сме съмишленици и не бива да се оставят колегите да преяждат и препиват сами.Можете да разчитате и в бъдеще на безрезервно помагане за яденето и пийването. :lol: :lol: :lol: :lol:


Дано по-честичко си ги организираме срещите,за да има поводи да се видим и да си прекараме приятно.

Спецялно на Пламен БЛАГОДАРИМ ,за прекрасната организация и за много положения труд,който предполагаме всеки е оценил. :bravo: :bravo: :bravo:
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Покрай емоциите по награждаването мисля, че 1-2 от 13-те грамоти останаха неподписани. Моля лауреатите им да ги вземат на следващата национална среща. Все пак отличията им са надлежно подпечатани с печата на БАФТ, така че - важат си с пълна сила и дотогава :).

 

Filins

Потребител
:eek:... Лелеееее.... било е страхотно! :rambo:... Колегите от Пловдив разказаха, ама мен кат ме заковаха в пустата му София.... :wall: :'( Нямаше начин.... да мръдна. :wall: Снимките са супер... удоволствие човек да чете постовете по темата! :lol: Другия път... дано съм на линия. :yes: Дерзайте...само така ! :yes: :yahoo: :rambo:
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
От свое име и от името на всички, които се забавляваха на тази среща изказвам благодарност към Управителния съвет на БАФТ за оказаната административна подкрепа при организирането на това мероприятие :cheers:! Достъпът до стрелковия комплекс беше осигурен с оформянето на подробен договор, подписан и подпечатан от УС. За по-малко от година от регистрацията на БАФТ получихме достъп до Природен парк Българка и НВУ "Васил Левски". Без съществуването на тази Асоциация на първото място можехме да бъдем само нелегално, с всички рискове от такова пребиваване, а до второто - едва ли щяхме да припарим. Искрено се надявам броят на членовете и симпатизантите на БАФТ да расте и да помага кой с каквото може за нейното развитие. Дори и само споделено мнение и предложение, както и премълчаване на несъществени различия в мисленето може да бъдат от полза за нелеката работа на Управителния съвет. Успех и само напред :bravo:!
 

Архитекта

Редовен Потребител
ФТДМ
Уважаеми колеги, по моите скромни едногодишни наблюдения срещата в Търново беше първата, след която нямаше участници недоволни от регламенти, класове и изобщо от състезателната обстановка. Тази позитивна тенденция се запази и при Пролетната национална среща по ХФТ в Русе. И двете състезания бяха проведени по регламентите на БАФТ. Днес в друга организационна тема припламнаха малко позабравените въгленчета на Джаулите и понеже на мен лично ми стана байгън да чета такива спорове и дискусии реших да споделя своята позиция и да отправя лична препоръка към бъдещите организатори на ФТ състезания от национален мащаб:
В настоящата тема ще намерите мой пост, в който отправям молба към потенциалните участници в Зимната среща с 16J пушки да ми пишат на ЛС, за да мога да преценя дали да стрелят /за пръв път у нас/ в отделен клас. Не ми писа абсолютно никой. Затова оставих за PCP само клас unlimited, но уважихме представянето на шестимата 16J стрелци с класация-извадка и грамоти за първенците. Колегите от Русе при Пролетната национална среща за пръв път въведоха отделна стрелба в клас международен и петима колеги се състезаваха официално в този клас.
Позицията ми относно класовете е: Уважението към стрелбата като спорт изисква състезаването между стрелци да става с максимално близки по параметри оръжия. Затова оръжията са разделени по класове. Необходимото време за минаване по ФТ трасето от всички участници е еднакво, независимо дали те са разделени в 2класа /т.е. 16J са в unlimited/, или в 3 класа, както беше в Русе. Затова препоръчвам на бъдещите организатори на ФТ състезания от национален мащаб твърдо да залагат 3-те класа в своите програми. На който състезател с 16J му е малка интригата да се надстрелва с 5-6 или 10 /ясно е че все повече ще стават/ човека, може да направи следните две неща:
1. Да си стреля в клас международен, а да си сравнява резултата с резултатите от клас unlumited.
2. Да си стреля в клас unlimited с 16-джауловата пушка и така да се състезава не с 10-тина а с 30-тина колеги. Никъде не пише, че в клас unlimited не може да се участва и със 7.5J пушка :).
С две думи - позицията ми е, че закономерно е узряло времето големите ФТ състезания у нас да се провеждат твърдо в трите класа.
Благодаря за вниманието :)!
 
Нагоре