Здравейте!
Никога не съм предполагал, че някога ще ми се наложи да купувам пушка (имам особено мнение за ловците), но ето, че е факт. Предвид времето в което живеем и наличието на подрастващо поколение вторачено в телефоните си, нямащо си понятие от чисто мъжки дейности (дами, извинявам се!), практикувани в казармата, стигнах до извода, че си трябва оръжие, па макар и въздушно. И от тук започва потапянето ми в този океан. И, за да не глътна вода, ще го ударя на молба за съвет, какво да взема. Изчетох доста от темите тук, прегледах обявите и горе-долу имам крехка основа. Как си представям бъдещото ми оръжие:
1. Да е РСР;
2. 5,5 mm;
3. Да е с дървен приклад;
4. Да има класически вид;
5. Механични прибори;
6. Оптика (опция);
7. Достатъчно широко разпространена марка;
8. Възможно по-широко плато;
9. Възможност за работа с пълнител;
10. Зареждането да наподобява огнестрелно оръжие;
11. Бюджет - до 1700 лв.
Оръжията, които ми "хванаха" окото:
1. Evanix Blizzard SL - 1490 лв;
2. Air Arms S400 superlite classic - 690 Euro;
3. Cometa Lynx - обява във форума.
Нямам представа, дали е редно тук да се обсъждат оръжията, обявени за продажба във форума, но може на лични. Всичко, което би трябвало да се направи като подобрение по оръжието, за да носи удоволствие и да гарантира безпроблемна употреба, моля да споделите.
Благодаря за вниманието на всички отзовали се!
Никога не съм предполагал, че някога ще ми се наложи да купувам пушка (имам особено мнение за ловците), но ето, че е факт. Предвид времето в което живеем и наличието на подрастващо поколение вторачено в телефоните си, нямащо си понятие от чисто мъжки дейности (дами, извинявам се!), практикувани в казармата, стигнах до извода, че си трябва оръжие, па макар и въздушно. И от тук започва потапянето ми в този океан. И, за да не глътна вода, ще го ударя на молба за съвет, какво да взема. Изчетох доста от темите тук, прегледах обявите и горе-долу имам крехка основа. Как си представям бъдещото ми оръжие:
1. Да е РСР;
2. 5,5 mm;
3. Да е с дървен приклад;
4. Да има класически вид;
5. Механични прибори;
6. Оптика (опция);
7. Достатъчно широко разпространена марка;
8. Възможно по-широко плато;
9. Възможност за работа с пълнител;
10. Зареждането да наподобява огнестрелно оръжие;
11. Бюджет - до 1700 лв.
Оръжията, които ми "хванаха" окото:
1. Evanix Blizzard SL - 1490 лв;
Въздушна пушка Evanix Blizzard SL Sepatia 5.5mm
Калибър: 5,5 мм Енергия: 60 джаула Дължина: 1030 мм Капацитет (пълнител): 10 Дължина на цевта: 680 мм Тегло: 3 кг.
arms.bg
Buy online Air Rifle Air Arms S400 Superlite Classic from AIR ARMS • Shop of PCP Air Rifles AIR ARMS Online Store • Mundilar Airguns
Shop Air Rifle Air Arms S400 Superlite Classic, in PCP Air Rifles AIR ARMS and PCP Air Rifles. Air Rifle Air Arms S400 Superlite Classic from AIR ARMS brand is available for sale online at our specialty store Mundilar Airguns.
www.mundilar.net
Нямам представа, дали е редно тук да се обсъждат оръжията, обявени за продажба във форума, но може на лични. Всичко, което би трябвало да се направи като подобрение по оръжието, за да носи удоволствие и да гарантира безпроблемна употреба, моля да споделите.
Благодаря за вниманието на всички отзовали се!
Последна промяна: