cdman
Администратор
Как се слага редуктор на AA S400 - от Akraba1
схема и ръководството на S410 , S510-SL CARBINE, CLASSIC XTRA FAC - от FreeMan
схема и ръководството на S410 , S510-SL CARBINE, CLASSIC XTRA FAC - от FreeMan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
MAD MAX написа:
Тези пак ще ме вкарат в приключение!
MAD MAX написа:Air Arms EV2 Mk2
This long awaited NEW 2009 VERSION FT rifle is packed with features, with stunning good looks to match and a superb quality finish. Newly redesigned stock. PICTURES OF NEW VERSION COMING SOON
Air Arms EV2 Mk2 .177 cal Black finish.New version in stock now £1095.00
All content and images © Copyright 2008 Blackpool Air Rifles.
Хич не го пипай. Кожуха е нахлузен върху едни пластмасова шайби, между които има дистанционни втулки и пружини. После много трудно се наглася. Ползувай шомпол с ухо за парцалче накрая, аз поне ползувам такъв и се чисти безупречно.Termina4 написа:има ли начин да сваля кожуха от цевта на АА 410 защото така немога да почистя цевта като хората днес опитах и замалкo парцалчето да остане в камерите на заглушителя
Ако някой знае как се сваля този кожух ще съм благодаряен
MAD MAX написа:Air Arms EV2 Mk2
This long awaited NEW 2009 VERSION FT rifle is packed with features, with stunning good looks to match and a superb quality finish. Newly redesigned stock. PICTURES OF NEW VERSION COMING SOON
Air Arms EV2 Mk2 .177 cal Black finish.New version in stock now £1095.00
All content and images © Copyright 2008 Blackpool Air Rifles.
The new EV2 MK3 is now available. The main change to the already award winning EV2 MK2 is the mounting systems for the cheel piece and butt hook.
This new system will allow an enormous amount of adjustment to both areas.
Май промяната е само в захващането на подбузника и задтилъка, че са на една ос, вместо на две като преди.
Ти си другия луд колкото мен(с което се успокоявам)!fatalen написа:Добре че Макси пусна снимка, иначе ме гонеха едни еретични мислииии.....
двуосното е по-здраво,но едноосното позволява повече свобода на движение .предполагам ,че сега предната или задната част на надбузника ще могат да се накланят нагаре и надолу,горната и долната част на задтилъка-напред и назад.а може би и в страничната равнина за постигане на пълно съответствие с антропометричните данни на стрелецаMAD MAX написа:Ти си другия луд колкото мен(с което се успокоявам)!fatalen написа:Добре че Макси пусна снимка, иначе ме гонеха едни еретични мислииии.....
П.П. Мен двуосното захващане ми изглежда по-стабилно, но се надявам да са го помислили.
Точно това обясняват, че е била идеята на преработката - повече възможности за регулировка.luft9waffe написа:двуосното е по-здраво,но едноосното позволява повече свобода на движение .предполагам ,че сега предната или задната част на надбузника ще могат да се накланят нагаре и надолу,горната и долната част на задтилъка-напред и назад.а може би и в страничната равнина за постигане на пълно съответствие с антропометричните данни на стрелеца
Не бих казал, че съм човека, който би направил подобно заключение. И двете пушки са на много високо ниво съответно с предимствата си и недостатъците си една спрямо друга. Все още не съм пострелял достатъчно и с двете и много от впечатленията ми може да се окажат малко или повече не дотам верни.MAD MAX написа:Всичко губи при сравнението с Daystate май?!fatalen написа:Според мен най-важното по приклада не са направили и това е, че набузника отново е плосък като дъска. Трябвало е да се направи лека анатомичана вдлъбнатина. Е това поне е "недостатъка" на приклада като цяло.
Това са резултатите от замерването:
251, 253, 253, 250, 250, 249, 251, 248, 249, 248, 248, 248, 249, 248, 246, 247, 245, 247, 244, 244, 244, 243, 242, 242, 240, 241, 240, 239, 238, 238, 237, 237, 236, 235, 235, 235, 233, 232, 231, 230, 230, 229, 229, 227, 227, 225, 224, 222.
Първият изстрел беше на 200 бара, последният 140 (мерено по манометъра на пушката).