Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Честито адаш!Да те радва много!Ако пък се престрашиш заповядай на нашите срещиПреди няколко дни си закупих флоберка ,бях я капарирал чаках разрешително за закупуване и след това при тях.Значи зад щанда са 3-4 човека,клиенти бяхме аз ,един младеж ,който разглеждаше термокамера и един набор мереше някакъв пуловер.След 30мин успяха да ми обърнат внимание,след още 15мин ми оформиха документите,направо хванах мускулна треска от стърчане
Това ми е втората флоберка, благодаря за пожеланията и поканатаЧестито адаш!Да те радва много!Ако пък се престрашиш заповядай на нашите срещи![]()
На тази пушка от снимката само името и е Reximex. Това е Kuzey Arms TX-1, който за чужбина се продава с различно наименование.
Аз нямам лични наблюдения към въпросният модел. Павката (Шаман) беше тествал пушката и беше коментирал в някоя тема. Силно са завишени техническите параметри в описанието. Относно цената - много е добра.Е нали всички са от Икония,ако не е ОК споделете,но цената и параметрите ми се виждат добри!Въпреки че комшиите винаги могат да се н.....т,дали зле конструирано или зле изпълнено...все има нещо!