Национална Среща яз. Копринка 9,10,11. Окт. 2015

Ето няколко снимки от мен:

Така изглеждаше днес един по-богат човек с някакви пари от продажбата на пушката си.

Така изглеждаше малко по-късно осъзнал своята грешка,но вече бе късно чадо за разкаяние.

И пак се докопа до пушка малко по-късно.......Чужда естествено.........:):)

Това е стрелбата по бутилки от coca-cola напомпани на 7-8 атм

Пожелавам на всички весело изкарване на срещата до края .
:cheers::cheers::cheers::cheers:

Последна промяна:
Монтираш вентил от автомобилна гума на капачката.
Пълниш бутилката 1/3 или 1/2 с вода.
Помпиш/ние го правим както се казва "на око"/... Стреляш....
И за да не търсиш всеки път капачката с вентила я завързваш за бутилката или за някой клон. ;)

Благодаря на организаторите за топлото посрещане и на всички колеги да приятните моменти.

Страхотна среща, страхотни хора,за мен беше удоволствие да се запозная с всички вас. :bravo:

Благодаря на организаторите за трите хубави дни !!!!
Срещата беше супер, но още ми е насинено окото като се оправя ще пиша повече.

Само на мен ли ми се струва, че мина като един миг?! Беше ми суперприятно да се съберем отново! До нови срещи и Благодаря на организаторите!:cheers:

И аз си изкарах много хубаво вечерта доволно се посмях,благодаря на Любо че и тази година се погрижи да се видим и да се повеселим и да не забравим все пак какви сме и какво правим.Браво и на бай Иван да е жив и здрав и по често да се виждаме по срещи и състезания.:cheers::cheers::cheers:

Извинявам се че се наложи да тръгна рано рано в неделя но имах задължения които нямаше как да пропусна.

И за мен беше удоволствие да се видим отново с не малко хора. Надявам се и за в бъдеще да се събираме все така и винаги да идва (на живо не само из форума да се знем) по някой нов член на нашата общност както се случи и тази година. Надявам се и до година да имам възможност да ви събера само да сме живи и здрави. Радвам се, че всеки който си тръгна и изпратих днес си тръгна с усмивка и добро настроение дано и за в бъдеще да е така ( не само тука, а на всяко мероприятие из страната) :cheers:

До нови срещи приятели :)

Наистина тези 3 дена отлетяха като един миг и не усетих как преминаха.
Благодаря на Любо че въпреки двоумението си пак ни събра и на всички който присъстваха че направиха тези дни неповторими.
:cheers:
(Любо да не забравиш за 15 януари ;))

Благодаря на всички за страхтното прекарване. Радвам се че запознах с толкова много и интересни хора. Надявам се скоро да се видим пак:cheers:

Стахотни колеги , много сполучливо място в центъра на БГ , много подходяща за нас база .
Дори в дъжда си стреляхме , хапвахме и дегустирахме напитки .
А на връщане по целия път тренирах усилено ФТ (r).
Мнооого доволно прекарано време .

Въпреки,че от вчера съм си у дома, мислено съм още на срещата!:) Даже може да се каже, че днес не бях на работа!:-[ :D:D:D Постреляхме доволно с нови и различни пушки,обменихме опит и впечатления, което е много приятно с интелигентни и възпитани хора.На здраве!:cheers:
На първата снимка е мястото на срещата.На следващите dinkata черпи ininia с "Първомайска бонбониера"! :winner: :bravo::cheers:

Attachments

• IMG_20151010_170245.jpg
    IMG_20151010_170245.jpg
    181.7 KB · Прегледи: 81
  • IMG_20151010_200227.jpg
    IMG_20151010_200227.jpg
    203.7 KB · Прегледи: 87
  • IMG_20151010_200232.jpg
    IMG_20151010_200232.jpg
    204.6 KB · Прегледи: 82
  • IMG_20151010_200236.jpg
    IMG_20151010_200236.jpg
    222.5 KB · Прегледи: 81
  • IMG_20151010_200243.jpg
    IMG_20151010_200243.jpg
    213.1 KB · Прегледи: 79
Липсата ми на такава среща, няма да се повтори. Направо беснея, че не успях да дойда.

Back
Нагоре