Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Може ли предложения за пушка до 1600лв. Това ми звучи като -Предложете ми кола до.........лв.Аз съм нов във това занимание но ще ми е интересно да го практикувм
Стреля ли добре със слъговеТова препоръчвамSnowpeak P15 (Artemis ) Airrifle + Huma-Air Power Tune Regulator
Snowpeak P15 (Artemis ) Airrifle + Huma-Air Power Tune Regulatorwww.huma-air.com
Стреляне по мишени, можеби 50 мДай ни някакви насоки - цели, очаквания, принцип да действие на пушката. Добър е бюджетът, но трудно ще ти предложим нещо без нещата, които изброих.
Нали е незаконно да се стреля по животниПредполагам търсиш ПЦП. Ако е така, кажи на кой калибър си се спрял, какви са дистанциите, на които ще се стреля и ще помагаме с марки и модели. В този ценови диапазон, фаворит са ми Kral Arms. Оказаха се доста сносна платформа, с големи възможности за надграждане.
В Бг все още е забранено стрелянето по гръбначни животни - можеш само по безгръбначни В чужбина има мн държави в които лова с ВО е разрешен.Нали е незаконно да се стреля по животни