Може ли предложения за пушка до 1600лв

• Автор на темата Автор на темата Ивака
  • Начална Дата Начална Дата
Дай ни някакви насоки - цели, очаквания, принцип да действие на пушката. Добър е бюджетът, но трудно ще ти предложим нещо без нещата, които изброих.

Предполагам търсиш ПЦП. Ако е така, кажи на кой калибър си се спрял, какви са дистанциите, на които ще се стреля и ще помагаме с марки и модели. В този ценови диапазон, фаворит са ми Kral Arms. Оказаха се доста сносна платформа, с големи възможности за надграждане.

Имам kral knight 6.35 с цев от Биг макс и втора цев 5.5 кралска.

https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Продавам-kral-knight-6-35.13786/

Това ми беше обявата . Продава се цялото оборудване в комплект. Пушка, зарядна станция, двете цеви, 6 литрова бутилка с преглед до 8/23г. , оптиката и кутиите с чашки и слъгове и 4бр. пълнители по два за всеки калибър

според мене тази пушка си заслужава цената.

тази пушка се вписва в цената

Това е много общ въпрос. За слъгове се иска сила. Затова ти я предлагам точно тази. Заради по голямата задредукторна камера, която върви с редуктора на Хума. От там нататък почват проби кои стават, кои не. Все пак не очавай да стреляш 40 грейнови с 300. На колега направена с доста по голяма външна камера 1.4 грамови слъгове ги стреля с 300м/с и прави отлични групи, но пушката е много далеч от стокова.
Мисълта ми е че за 1100лв тая пушка дава много

Предполагам търсиш ПЦП. Ако е така, кажи на кой калибър си се спрял, какви са дистанциите, на които ще се стреля и ще помагаме с марки и модели. В този ценови диапазон, фаворит са ми Kral Arms. Оказаха се доста сносна платформа, с големи възможности за надграждане.
Нали е незаконно да се стреля по животни

една от пушките които са доказали качествата си за цена близка до до предложената.

Здравейте,насочил съм се към покупка на Artemis/snowpeak P15. По точно на този с регулатора на huma посочен по-горе. Моля за съвет кой калибър да избера .22 или.25 за дистанция 80-100 м. Какви плюсове и минуси имат двата калибъра?

Back
Нагоре