Мишени които ни радват

njatanasow

Редовен Потребител
Да направя откриването с една мишена от днес.Само че калибъра е 5,6 ;)
Хладно време 1 градус над нулата и слаб снеговалеж.Слаб вятър.50 м. Ако не ми замръзваха пръстите добро време :)

Attachments

• IMG_0806.JPG
    IMG_0806.JPG
    602.2 KB · Прегледи: 511
Браво Ники! Сигурен съм, че си постигнал тези резултати под ръководството на нашия треньор дядо Данчо!

Една мишена от тази вечер при гостуването ми на "селяците" и в частност на почетният им председател (доживотен) Н. Атанасов. Това беше генерална репетиция за утрешния турнир в Ст. Загора. По конкретни данни:
- температура на въздуха - 5 грауса;
- слънце - никакво (изкуствено осветление);
- дистанция - 50м;
- вятър - слаб или почти никакъв.
Втората мишена не ме зарадва така и за това не я публикувам! :cheers:

Attachments

• 01022013257.jpg
    01022013257.jpg
    1.2 MB · Прегледи: 348
njatanasow написа:
После аз съм бил за освидетелстване :D
така тренират селяците :P
и резултата е ................ на снимката с 15 Х са

Attachments

• Снимки0184.jpg
    Снимки0184.jpg
    1.2 MB · Прегледи: 346
  • Снимки0182.jpg
    Снимки0182.jpg
    1.1 MB · Прегледи: 299
  • Снимки0185.jpg
    Снимки0185.jpg
    1.4 MB · Прегледи: 312
Г-н Илиев,добри мишени :bravo: Но да не забравяме че при вас ,на входното ниво, бъдещия член трябва да покаже минимум 246т :cheers:

Този резултат е постигнат като гледам с едно око. Какво ли щеше да стане ако Гената гледаше и с двете?! :cheers:

Какво вино, какви луканки...? нещо май сте се пораспасали тази събота, но всичко ви се пише на дупенцата. От утре никакви стрелби...само сухи тренировки... :wall:...

piperov_pipi написа:
Какво вино, какви луканки...? нещо май сте се пораспасали тази събота, но всичко ви се пише на дупенцата. От утре никакви стрелби...само сухи тренировки... :wall:...
Сухи тренировки за младите,ние сме на мокри :cheers:

Не видях снимка на мишенка бе Ники,затова си помислих така А инак не се и съмнявам че софрата и стрелбите са на ниво
Ванко,щом настояваш ето ти и мишена с която всеки може да се гордее ;)
Това е първата мишена ,на пушката на Данчо,след преправен приклад и скъсена цев :) 250 точки с 22 хикса :o
БРАВО :bravo:

Attachments

• IMG_0839.JPG
    IMG_0839.JPG
    652.9 KB · Прегледи: 340
Браво Дядо Данчо - свалям шапка на тая мишена
Пожелавам - тези 250т да са постоянни , и да наблегнеш на Х-овете
Живи и Здрави " Селяците "

njatanasow написа:
мишена с която всеки може да се гордее
250 точки с 22 хикса

Ами за гордост си е,отлична мишена :bravo: То има си хас при тая денонощна стрелба да е по друг начин,няма да се очудя да постнете скоро мишена с 25хикса :) :cheers:

Back
Нагоре