Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Тук се продава една от старите Диани,тя със сигурност ще надживее новите модели.Не е от най-мощните но има и оптика и отговаря на твоя бюджет.Четох във форума че напоследък дианите правили проблеми. Разгледах сайта на заримекс и има такива които отговарят на моя бюджет. Ще харесам няколко модела и ще прочета повече за тях.
Благодаря ти за предложението, но търся 5.5Тук се продава една от старите Диани,тя със сигурност ще надживее новите модели.Не е от най-мощните но има и оптика и отговаря на твоя бюджет.
https://forum.airguns.bg/index.php?threads/Въздушна-пушка-diana-34-classic-4-5-м-с-оптикам.11653/#post-303604
И ПЦП си имам, и СО2 си имам, това ще си остане автономно!Какво ПСП става от това?!
От мундилар взех и постолета и цевната кутия!Колега, от къде се сдоби с цената кутия
Аз лично ползвам Crosman benjamin trail 1100 xl. Пушката определено е мощна, а отката не е толкова силен. Също като теб бях си взел Страйкър едж,но с пружина и му разказах играта-зъба,който държи пушката затворена беше пластмасов,както и тялото на цевта. Като взех да си правя стоманен зъб докато докарам геометрията и счупих тялото,в което влиза...както и да е. Купих си кросмана и наблюденията са ми:Отзиви за тези две пушки?
Ето мойте двама братя.Имам доста от тяхната фамилия и все не ми стигат и искам още .Даже мисля единия да го продам .Този ,който е с лентата ще го продавам.