Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е ПЦП да,според мен си струва,но като го гледам това си е на Со2Погледнах сайта на чехите и видях това, сякаш преди го нямаше:
http://www.balistas.com/air-pistols/spa-air-pistols/spa-cp2-cal.-55mm/
View attachment 67992
Заглушител, допълнителна цев, приклад, два пълнителя, изцяло метален (уж)
"Направи си сам" - кеф ти пистолет, кеф ти пушка, кеф ти пистолет с дълга цев и заглушител
За под 250лв с доставката...
Дали си струва?
Това си е цп 1 с допълнителни аксесоари и си заслужава.Погледнах сайта на чехите и видях това, сякаш преди го нямаше:
http://www.balistas.com/air-pistols/spa-air-pistols/spa-cp2-cal.-55mm/
View attachment 67992
Заглушител, допълнителна цев, приклад, два пълнителя, изцяло метален (уж)
"Направи си сам" - кеф ти пистолет, кеф ти пушка, кеф ти пистолет с дълга цев и заглушител
За под 250лв с доставката...
Дали си струва?
Повторно можеш да ги ползваш, но точността ще спадне.След около 1500 изстела ми идват все нови идеи за импровизации
Сложих си още една мушка, първо мислех да отрежа старата, но уцелих идеално мястото и дойде точно на една линия със старата и двете не си пречат.
Искаше ми се по-тънка, но не намирам по магазините. Сега прицелването в мазата в полумрак е много по-лесно и не изморява толкова.
View attachment 68149 View attachment 68151 View attachment 68150
Правя си хронограф, ако стане, ще го патентовам и ще споделя
Металната цев свършва малко преди мушката, остатъка разширих и почнах да майсторя вграден заглушител, но още ме е срам да показвам снимки
Направих си и "безшумна" поставка за мишени - парче мокет между два дунапрена, затворено в плосък кашон.
И това доведе до нов въпрос - Мога ли да ползвам повторно чашки, които визуално не са деформирани?
Не ми е до парите, купувам 500 за 5,90лв, просто имам няколко стотин които иначе трябва да хвърля.
Единствено "полата" им е леко сгъната навътре и нарезите ясно се виждат, но с леко натискане върху нещо конусовидно се изправя и изглежда наред.
Тези можеш да ги ползваш по 3-4 пъти и няма да усетиш разлика в точността.Gamo Pro Hunter
Даже му трябва само една . Вързана с конец .Тези можеш да ги ползваш по 3-4 пъти и няма да усетиш разлика в точността.![]()