Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забележка: This feature may not be available in some browsers.
Бих те посъветвал да си потърсиш Кросман 2240, доста сполучлив пистолет на СО2 с много добра точност. Нарезна цев, стреля с чашки, и носи на сериозен тунинг.Добре. Да пробива шишета с вода толкова да му е силата, чашките и топчетата да се горе долу на приемливата цена и пистолета да е силен не някакъв слаб който да не може и едно кенче да пробие. По възможност да е с такива капсули CO2 .
Или по точно ти нищо не разбра. С броя (пъти) колкото се помпи пистолета се регулира изходящата скорост на проектила. Това в определени граници естествено! Няма никакво значение кой помпи. Освен може би за физиологичните способности на помпещият (физ. сила от която зависи кой колко помпи може да "удари").Как може да се регулира с броя на помпите кой помпи?
Ето ти една демонстеация на помпането от наш колега:Как може да се регулира с броя на помпите кой помпи?
Здравейте колеги. Трябва ми въздушен пистолет на който мъниците да не са скъпи. Що горе да е силен и да ми върши добра работа. Бихте ли ми препоръчали някакъв. Не съм запознат.